You are currently viewing Zom 100: Bucket List of the Dead anime bejelentve 2023 júliusára

Zom 100: Bucket List of the Dead anime bejelentve 2023 júliusára

Anime banner

A Zom 100: Bucket List of the Dead mangából anime készül a BUG FILMS stúdió által, ahogy azt a mai napon bejelentették. A premier 2023 júliusára van kitűzve. Trailer és teaser látványterv is napvilágot látott. A Hulu fogja streamelni az animét az Egyesült Államokban.

A The Zom 100: Bucket List of the Dead Haro Aso (Alice in Borderland) által írt és Kotaro Takata (Hallelujah Overdrive!) által illusztrált manga alapján készült. A sorozat 2019 óta folyik a Shogakukan havi vasárnapi Gene-X magazinjában. A Viz Media kiadja angolul, és a cselekményt a következőképpen írja le:

Egy szeméttel teli lakásban a 24 éves Akira Tendo élettelen, irigy szemekkel néz egy zombis filmet. Miután három kemény évet töltött egy kizsákmányoló japán vállalatnál, lelke megtört. Még arra sem tudja összeszedni a bátorságát, hogy bevallja érzéseit gyönyörű munkatárs nőjének, Ohtorinak. Aztán egy reggel belebotlik a főbérlőjébe, aki éppen ebédel – történetesen egy másik bérlőt! Az egész város hemzseg a zombiktól, és bár az életéért fut, Akira még sosem érezte magát ennyire élőnek!

Vélemény, hozzászólás?