You are currently viewing Yuri Is My Job! anime-hez új trailer érkezett

Yuri Is My Job! anime-hez új trailer érkezett

A Yuri Is My Job!, hamarosan megjelenő csajos szerelmes anime kedden megjelentette az új trailert. A Studio Lings és a Passione együttműködik a sorozat animálásában, melynek premierje április 6-án lesz. Yui Ogura, aki a főszereplő Hime Shirasagi hangját adja, a „Himitsu♡Melody” című nyitódalt fogja előadni. A befejező dal címe „Yume ga Samete mo”, és Hime Shirasagi és Mitsuki Ayanokoji (Sumire Uesaka hangja) énekli. A nyitótéma a legújabb trailerben hallható.

A sorozat stábjában Hijiri Sanpei rendezőként, Taisuke Iwasaki karaktertervezőként, Megumi Ohashi pedig zeneszerzőként tevékenykedik. A szereplőgárda továbbá a következőkből áll:

  • Yui Ogura mint Hime Shirasagi
  • Sumire Uesaka mint Mitsuki Ayanokoji
  • Minami Tanaka mint Kanoko Mamiya
  • Makoto Koichi mint Sumika Chibana
  • Yukari Tamura mint Mai Mikoshiba
  • Asami Seto mint Nene Nishidera

Az anime Minman mangáján alapul, amely először az Ichijinsha Comic Yuri Hime című sorozatában jelent meg 2016 novemberében. A Kodansha adja ki a lányok szerelmes mangájának angol nyelvű változatát, és így jellemzi:

Hime egy tökéletes középiskolai lány, mindenki csodálja, és soha nem botlik meg! Így amikor véletlenül megsebesíti a kávézó vezetőjét, Mai-t, hajlandó néhány műszakot vállalni, hogy megőrizze a látszatát. Hime meglepetésére a kávézó egy magániskolát mintáz, ahol a kizárólag nőkből álló személyzet mindig a legjobb formáját hozza hűséges vendégei számára. A legkecsesebb lány vezetése alatt azonban Hime nem tehet mást, mint hogy elpirul és hibázik! A sok cicoma és nevetés mögött Hime feszültséget érez, ahogy egyre többet tud meg új munkájáról és bimbózó érzéseiről…

Yuri Is My Job

Vélemény, hozzászólás?