You are currently viewing Visszatér a Hunter x Hunter, megerősítette a One Punch Man alkotója 

Visszatér a Hunter x Hunter, megerősítette a One Punch Man alkotója 

Minden idők egyik legnépszerűbb shonen manga-sorozata, a Hunter x Hunter megerősítette, hogy visszatér, miutánt el terjedt  egy tweet, amit állítólag maga a sorozat alkotója, Yoshihiro Togashi írt. 

Egy tweet terjedt el a japán Twitter közösségben, egy új Twitter fiókból. A Tweet felirata: ” 4 újabb fejezet egyelőre”, oldalt egy papír képét mutatja, ami úgy néz ki, mintha a manga panel nyers vázlata lenne. A Tweet szerint Togashi sensei 6 új fejezetet fejezett be a Hunter x Hunterből, és egyelőre még 4-et próbál befejezni. A poszt néhány óra alatt több mint 200k kedvelést gyűjtött össze, de mivel a fiók nemrég jött létre, még mindig nem volt megerősítés, hogy ez a fiók a Hunter x Hunter alkotójához tartozik-e vagy sem, egészen addig, amíg a One Punch Man szerzője meg nem erősítette. 

Hogy még hitelesebb legyen ez a tweet, a One Punch Man szerzője, Yasuke Murata is követi ezt a Twitter felhasználót. Ők is retweetelték a tweetet azzal a felirattal, hogy „Magam is együtt voltam az illetővel”. 

A fenti retweet nagyjából megerősíti, hogy a Hunter x Hunter mangasorozat visszatér. Az új mangakötetek pontos megjelenési dátumáról egyelőre nem derült ki információ. Azt azonban már tudjuk a tweetből, hogy legalább 10 új fejezetet kapunk. A Hunter x Hunter manga 2018-ban szünetelt, így már majdnem 4 éve nem jelent meg új fejezet. Még ha Togashi csak néhány fejezet erejéig tér is vissza, ez akkor is jó hír a rajongóknak. Arról persze még mindig nincs információ, hogy mikor tér vissza az anime sorozat. 

A népszerű mangasorozat korábban többször is szünetet tartott Togashi egészségügyi problémái miatt. A sorozat alkotója évek óta krónikus, bénító hátfájásban szenved, ami akadályozza rajzolási képességeit. 

A Hunter x Hunter manga 1998 márciusa óta jelent meg sorozatban a Weekly Shonen Jumpban. A Hunter x Huntert a Mad House adaptálta anime-sorozattá, amelyet 2011 októberétől 2014 szeptemberéig adták ki, összesen 148 epizóddal. A Hunter x Hunter anime 9,08-as értékelést kapott a My Anime List-en közel 1,2 millió felhasználótól. 

Szinopszis: 
A Hunter x Hunter történet középpontjában egy Gon Freecss nevű fiatal fiú áll, aki felfedezi, hogy az apja, aki fiatalon elhagyta őt, valójában egy világhírű Hunter, egy olyan engedéllyel rendelkező szakember, aki olyan fantasztikus tevékenységekre specializálódott, mint például ritka vagy ismeretlen állatfajok felkutatása, kincsvadászat, feltáratlan barlangok felmérése vagy bűnözők levadászása. Gon útnak indul, hogy Vadász legyen, és végül megtalálja az apját.  

Vélemény, hozzászólás?