You are currently viewing Új Seven Deadly Sins filmet jelentettek be

Új Seven Deadly Sins filmet jelentettek be

Seven Deadly Sins franchise újabb anime filmet kap, melynek középpontjában Tristan áll. A film két részből fog állni, az első, Grudge of Edinburg Part 1 címmel 2022-ben kerül a Netflixre. Az Alfred Imageworks és Marvy Jack felel az animációért, amely teljesen CGI lesz. A trailert itt nézheted meg: 

A franchise rajongói valószínűleg emlékeznek Tristanra az eredeti Seven Deadly Sins sorozat végéről. Az új film az eredeti sorozat után és az Apokalipszis négy lovagja című manga folytatásának eseményei előtt játszódik majd. A történet egy eredeti mű, és úgy tűnik, hogy Trisztánra összpontosít, aki elhagyja apja kastélyát, miután egy titokzatos sereg megtámadja azt. Útja során tündérekkel és óriásokkal találkozik, akik örökre megváltoztatják az életét. 

Az eredeti Seven Deadly Sins sorozatnak van egy anime adaptációja is, 4 évaddal és 2 filmmel. Az első 2 évadot és az „Prisoners of the Sky” filmet az A-1 Pictures animálta. A Studio DEEN vette át a 3. és 4. évadot, valamint a legutóbbi filmet, a Cursed by Light-ot, amely kizárólag anime folytatásként szolgált. A tévés anime világszerte Netflix-exkluzív volt, míg a filmek Japánban moziban voltak láthatóak. Az összes évad és mindkét film, valamint egy különleges OVA-sorozat mostantól elérhető a Netflixen. 

Four Knights of the Apocalypse Nakaba Suzuki rendkívül népszerű Seven Deadly Sins sorozatának folytatása. A Four Knights manga 2021-ben, közvetlenül az eredeti sorozat befejezése után kezdte el az írását.

Vélemény, hozzászólás?