You are currently viewing Új karaktereket, területeket és eseményeket hoz a Genshin Impact 3.6-os verziója

Új karaktereket, területeket és eseményeket hoz a Genshin Impact 3.6-os verziója

Genshin Impact banner

A Genshin Impact, a miHoYo népszerű nyílt világú akció-szerepjátéka, kiadta legújabb frissítését, a 3.6-os verziót, 2023. április 12-én. A frissítés új területeket ad a Sumeru régióhoz, új karaktereket, új doméneket, új fősztorit és még sok mást.

Fedezd fel Sumeru rejtélyeit

A 3.6-os verzió két új területet mutat be a Sumeru régióban: a Gavireh Lajavardot és a Farakhkert Birodalmat. Ezek a területek a végtelen sivatag mélyén elrejtett tiltott birodalomban találhatók, ahová kevesen léptek be valaha. A kopár pusztaság alatt, az ősi civilizáció romjai és az isteni örökség mellett csak egy rejtett elveszett Darshan és mitikus lények őrzik a régóta lepecsételt emlékeket.

Az utazók felfedezhetik ezeket a területeket és új Horgászhelyeket és „Sugárzó Spinkristályokat” találhatnak, amelyek egy új típusú kristályok, amelyekből különleges tárgyakat lehet készíteni.

Ismerkedj meg új karakterekkel

A 3.6-os verzió két új 5 csillagos karaktert is hozzáad a játékhoz: Baizhut és Kaveht.

Baizhu egy Dendro Vízió birtokosa és a Bubu Gyógyszertár tulajdonosa Liyue-ban. Ritkán látni nélküle fehér kígyó társát, Changshengot. Ő egy katalizátor használó, aki megidézheti Changshengot, hogy Dendro sebzést okozzon és gyógyítsa szövetségeseit.

Kaveh egy Pyro Vízió birtokosa és a Sumeru-i Khvarena Rend tagja. Ő egy claymore használó, aki erőteljes Pyro támadásokat indíthat el és robbanásos sokkhullámokat hozhat létre elemi képességével és robbanásával.

Mindkét karakternek lesz saját korlátozott idejű bannere, ahol a játékosok megpróbálhatják szerencséjüket, hogy megszerezzék őket.

Éld át az új történetet és eseményeket

A 3.6-os verzió folytatja a Genshin Impact fő történetét új küldetésekkel és jelenetekkel. Az utazók többet megtudhatnak Sumeru titkairól és új ellenségekkel és szövetségeseivel találkozhatnak.


A Genshin Impact egy nyílt világú akció-szerepjáték. A játékban egy fantasztikus világban, Teyvatban indulsz el egy utazásra. Ebben a hatalmas világban felfedezhetsz hét nemzetet, találkozhatsz különböző személyiségű és képességű karakterekkel, és velük együtt harcolhatsz erős ellenségekkel, miközben elveszett testvéredet keresed. Szabadon barangolhatsz, elmerülhetsz egy élettel teli világban, és hagyd, hogy a csodálat vezessen téged minden rejtély felfedezéséhez… Amíg végül újra találkozol elveszett testvéreddel és tanúja leszel minden dolog tetőpontjának az utazásod végén.

Vélemény, hozzászólás?