You are currently viewing Új Jujutsu Kaisen 0 teaser jelent meg

Új Jujutsu Kaisen 0 teaser jelent meg

A teaser-ben hallhatjuk Yuta hangját is és december 24.-én fog megjelenni a mozikban. 

A Gekijō-ban Jujutsu Kaisen 0 (Jujutsu Kaisen 0 the Movie) hivatalos honlapja pénteken bejelentette, hogy a főszereplőnek, Yuta Okkotsu-nak Megumi Ogata lesz a hangja.  

Nem csoda, hogy film készül belőle, hiszen a Jujutsu Kaisen az egyik legsikeresebb manga Japánban.

jujutsu kaisen 0 yuta & megumi ogata

A Jujutsu Kaisen televíziós anime 24. és egyben utolsó epizódja március 26 -án ért véget azzal a bejelentéssel, hogy ezen a télen jön a film. A film Gege Akutami Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō  manga előzménytörténetén alapul. A MAPPA fogja animálni ismét, a TOHO pedig a disztribúcióért felelős. 

Jujutsu kaisen

A Viz Media január 5 -én adta ki a Jujutsu Kaisen 0 mangát, amelynek története: 

Yuta Okkotsu egy félénk középiskolás diák, aki súlyos problémában szenved – a gyermekkori barátja, Rika átokká változott. Mivel Rika nem hétköznapi átok, helyzetét Satoru Gojo, a Jujutsu High tanára veszi észre. Egy olyan iskolába jár, ahol az ördögűzők megtanulják az átkok elleni küzdelmet. Gojo meggyőzi Yutát a beiratkozásról, de képes-e elég gyorsan tanulni ahhoz, hogy szembenézzen az őt üldöző átokkal?   

A Jujutsu Kaisen televíziós anime premierje 2020 októberében volt. A Crunchyroll közvetítette az anime-t Ázsián kívül és angol, spanyol, portugál, francia és német szinkronokkal is. 

Vélemény, hozzászólás?