You are currently viewing A top 50 legaranyosabb anime lány az animék történelmében

A top 50 legaranyosabb anime lány az animék történelmében

Mitől lesz egy anime lány aranyos? A kinézete? A személyisége? Az ügyetlenségétől, vagy mindentől? Nehéz kiválasztani minden idők legaranyosabb anime lányát, mert mindenkinek megvannak a saját preferenciái.
Ezért Japán legnagyobb rangsoroló weboldala, a Goo Ranking megkérdezte a japán anime rajongókat, hogy rangsorolják minden idők legaranyosabb anime lányait. 100 000 rajongó szavazott kedvenc anime waifujára, hogy az legyen minden idők legaranyosabb anime lánya.

Íme minden idők 50 legaranyosabb anime lányának listája, amelyet a japán anime rajongók választottak.

50. Aqua

aqua

Aqua egy női istennő, aki a főszereplőt egy másik világba küldte, ahová a főszereplő, Kazuma magával rántotta.
Amikor megérkeznek az új világba, láthatjuk, hogy Aqua egy aranyos kislány (annak ellenére, hogy Istennő), aki nem tud szembenézni a kemény körülményekkel, és megszokta a fényűző életet, mint Istennő. Így amikor egy nehéz körülmény érkezik, sírni kezd és kifogásokat keres, ami bosszantóvá, mégis aranyossá teszi őt.

49. Sagiri Izumi

Sagiri Izumi

Nem csak aranyos és imádnivaló, de Sagiri illusztrátor is, és ezeket az illusztrációkat mostohatestvérének, Izuminak készíti, aki a sorozat főszereplője.

A kislány vékony megjelenésű, és mindig alkalmi öltözékben van, ami kényelmessé és imádnivalóvá teszi a megjelenését. És mindennek tetejébe még bele is van zúgva a mostohatestvérébe (azóta, hogy megismerkedtek).

48. Beatrice

Beatrice

A Roswaal kúria titokzatos mágusa, Beatrice egy kislány, aki mindig a Roswaal kúria könyvtárában van.
Úgy bánik a főszereplővel, Subaruval, mint egy szeméttel, mert idegesítő. De jó szíve van, és mindig segít a bajba jutott embereken.

47. Momo Belia Deviluke

Momo Belia Deviluke

A sorozatban későn érkező Momo a női főszereplő, Lala húga, aki néhány évad után érkezett. Momót az teszi különlegessé, hogy egészséges szíve van, mindenkivel törődik, és Momo azt szeretné, hogy a sorozatban minden lány boldog legyen.
Rózsaszín haja és lila szemei rendkívül vonzóvá teszik, vidám személyisége pedig még inkább kiemeli a legaranyosabbá teszi.

46. Kokomi Teruhashi

Kokomi Teruhashi

A sorozat legaranyosabb karakterének tartott Kokomi egy tinédzser és a sorozat női főszereplője. A főszereplő, Saiki megszállottja, mivel ő az egyetlen szereplő, aki nem esett bele a szépségébe.

Így Kokomi mindig megpróbálja elérni, hogy Saiki beleszeressen, ami eléggé aranyossá teszi a karakterét.

45. Rei Ayanami

Rei Ayanami

Érzelemmentes királynőnk, aki az EVA-00-at vezeti. Rei többé-kevésbé aranyosnak tekinthető, mert érzelemmentes viselkedése miatt, és ahogyan másokkal bánik, anélkül, hogy előitélettel gondolkodna.
Emellett nagyon bájos a megjelenése, és kék haja miatt olyan, mintha egy angyal lenne. Titokzatos jelleme van, ami tovább növeli Rei kisugárzását.

44. Shuna

Shuna

Shuna egy démonlány, aki először félénk, gyenge lányként mutatkozik be, aki csak tovább akar élni az életben, majd később, miután kap egy nevet a vezetőjétől, karizmatikus, aranyos és megbízhatóbb lesz.

Megjelenése nagyon aranyos, és szentélylányos megjelenése van, mivel mindig yukatát visel, ami még vonzóbbá teszi a megjelenését.

43. Mikasa Ackerman

Mikasa Ackerman

Az emberiség legerősebb női katonája és szívünk királynője. Mikasa először egy kislányként mutatkozik be nekünk, aki imádja a fiút, „Erent”, akivel együtt él.
A sorozat során látjuk Mikasa fejlődését, érik, és néhány fizikai változáson is átesik, például rövidre vágja a haját és piros muffot visel, amitől aranyos és bájos lesz.

42. Sengoku Nadeko

Sengoku Nadeko

A fenomenális szinkronszínésznő, „Kana Hanazawa” által megszólaltatott és a „Bakemonogatari” híres nyitányában, azaz a „Renai Circulation”-ban való szerepléséről ismert Naeko a sorozat aranyos kishúga főszereplője.

Nadeko egy átlagos lány külsejével rendelkezik, de mindig lazán öltözködik, és különös gondot fordít a hajára, ami rendkívül aranyossá és vonzóvá teszi őt.

41. IIyasviel von Einzbern

IIyasviel von Einzbern
  • Anime címe: FATE (Sorozat)

A sorozat főszereplője híres a számára kijelölt kiszolgálóról, azaz Berserkerről, egy terjedelmes és őrült izmos szolgáról, akit IIyasviel folyamatosan kordában tart.

Annak ellenére, hogy egy aranyos kisgyerek, akinek semmi ereje sincs, ő tartja kordában a fenevadat, és Berserker harcol érte, hogy megszerezze a Szent Grált.

40. Nao Tomori

Nao Tomori

Nao a sorozat főszereplője, aki rendelkezik azzal a képességgel, hogy láthatatlanná tud változni. Nagyon bájos külseje van, szőke hajjal.
Bevallja érzéseit a főszereplőnek, Yuu-nak, de sajnos a főszereplő mindent elfelejt. De mégis úgy dönt, hogy vele marad, ami mutatja, hogy mennyire hűséges.

39. Kaname Madoka

Kaname Madoka

A sorozat főszereplő lánya egy 14 éves lány, aki varázslónő szeretne lenni. Önzetlen és mindenkinek segíteni akar, ami aranyossá és bájossá teszi a személyiségét.

Sok nehézséggel kell szembenéznie, de megmarad önmagának és segít másokon, ami vonzóvá teszi személyiségét.

38. Doma Umaru

Doma Umaru

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy Umaru egy felnőtt, középiskolás lány, de amikor a házában van, a viselkedése teljesen más.

Átváltozik egy aranyos kislánnyá, aki állandóan rágcsálni és játszani akar, és imádja a nagy testvérét. Lehet, hogy néhány ponton idegesítő, de ettől függetlenül nagyon aranyos.

37. Yukino Yukinoshita

Yukino Yukinoshita

A sorozat Jégkirálynő karaktere, aki a sorozat során végig elég nyugodt és összeszedett viselkedést tanúsít.

Egészen addig, amíg el nem érünk az utolsó évadhoz, és Yukino rá nem jön, hogy érzéseket táplál a főszereplő, Hikigaya iránt, akiről azt hitte, hogy egész életében gyűlölte. Ezután elkezdett aranyosan viselkedni, ami még csábítóbbá tette a karakterét.

36. Lum

Lum

A látszat ellenére egy női szereplő attól lesz aranyosabb, ha a mondatait egy plusz szóval kezdi befejezni, ami személyes hangvételűvé teszi azokat.

Lum pedig ugyanezt teszi azzal, hogy a mondatait „datacha”-val egészíti ki. Elég szexi a megjelenése, de a szokásai teszik őt aranyossá és bájossá. Ő az Ecchi anime poszterlánya, mivel ez volt az egyik első Ecchi anime.

35. Ai Hayasaka

Ai Hayasaka

A gazdag Kaguya-ház hűvös és összeszedett szobalánya, aki egyben az egyetlen személy, akit a Kaguya-ház lánya felhív, ha bármire szüksége van.

Hayasaka mindenben hűvös és félelmetes, de amikor a téma a „szerelemre” terelődik, elkezdi megmutatni aranyos és ügyetlen oldalát, aminek nehéz ellenállni!

34. Rena Ryugu

Rena Ryugu

Annak ellenére, hogy ő maga is aranyos lány, Reina is az aranyos dolgok megszállottja, hiszen az osztályában lévő aranyos kislányok után leskelődik, és ő is szeret aranyos dolgokat és cuccokat gyűjteni.
De ami egyedivé teszi a karakterét, az a fordított oldala, amikor érzelemmentes gyilkossá válik, és bárkit megöl. De mindezek ellenére azért került be a listára, mert aranyos. TeeHee!

33. Chika Fujiwara

Chika Fujiwara

A vidám és híres szinkronszínésznő, „Kohara Konomi” által megszólaltatott Chika az aranyos lányok modernkori plakátlánya.
Annak ellenére, hogy a diáktanács titkára és egy ügyvéd lánya, ügyetlen, beszédes és aranyos dolgokat csinál, ami a modern anime egyik legaranyosabb karakterévé teszi.

32. Yuuki Konno

Yuuki Konno

A sorozat erős női kardforgatója, aki a csatákban aratott győzelmi sorozatáról híres az egész játékban.

Megismerkedik a női főszereplővel, Asunával, és kötődést alakít ki vele. Fényes személyiséggel és vidám természettel rendelkezik, ami vonzza az embereket.

31. Kafu Chino

Kafu Chino

Chino egy félénk és ártatlan lány, aki mindenkivel udvariasan beszél és kislányos külseje van. Klasszikus nagy szemei hangsúlyozzák karakterének aranyos részét.

Kis kora ellenére igyekszik felelősségteljesen viselkedni, ami még aranyosabbá teszi.

30. Chizuru Mizuhara

Chizuru Mizuhara

Chizuru Mizuhara egy gimnazista lány, aki (titokban) barátnőként dolgozik, hogy pénzt keressen. Csodálatos értékeléseket kap a vásárlóktól, de Chizurunak van egy másik oldala is.

Chizuru aranyos oldala akkor mutatkozik meg, amikor megtudjuk, hogy milyen ügyetlen, amikor nem a kölcsönző barátnőként dolgozik, amivel elnyeri főhősünk szívét.

29. Aisaka Taiga

Aisaka Taiga

A 2000-es évek leghíresebb tsundere karaktere. Híres vad természetéről és egyben chibi, aranyos megjelenéséről.

Taiga nem tűnik annyira aranyosnak, amikor normál hangulatban van, de amikor a szerelemről kezd el beszélni, akkor kifejezi bájos viselkedését, és a rajongók biztosan élvezik az arckifejezéseit.

28. Mai Sakurajima

Mai Sakurajima

Mai színésznő és modell, szexi és érett külsővel, és mindezek ellenére egy aranyos kis káosz, ha főhősünkről van szó.
Viselkedése teljesen megváltozik, amikor a főszereplő barátjával, Sakutával beszélget, és minden alkalommal elpirul, amit nem lehet nem észrevenni.

27. Yui Hirasawa

Yui Hirasawa

A sorozat plakátlánya és főszereplője, Yui egy kétbalkezes lány, akinek fogalma sincs, hogy mihez kezdjen az életben, és a kishúga szerint mindent meg kell tennie az életben.

Az ügyetlensége teszi őt aranyossá és vonzóvá sok néző számára, ha nem is mindenki számára. Eléggé feledékeny is, de ha valami érdekli, akkor profi lesz abban a témában.

26. Alice Zuberg

Alice Zuberg

Alice egy NPC (nem játékos karakter), akivel a főhős találkozik a játékban. Amikor először látjuk Alice-t, ő egy keményfejű, kemény lány, aki semmiképpen sem akar behódolni főhősünknek, Kiritónak.

Később azonban, miután megismerjük főhősünk személyiségét, Alice elkezdi megmutatni ártatlan oldalát.

25. Lion Ryuu

Lion Ryuu

Ryuu egy női karakter, aki kalandorként reinkarnálódott ebbe a világba, az előző világban pedig költő volt. Ő egy nagyon szép lány, akinek a bőre fehér, mint a hó.
Ő is nagyon figyelmes másokkal szemben, ami aranyossá és gondoskodóvá teszi őt. Most csak pincérnő egy étteremben, és itt találkozik a főszereplővel, Bell-lel.

24. Eru Chitanda

Eru Chitanda

Chitando a hétköznapokban nyugodt, mint egy uborka, de ha valami érdekli, akkor mániákussá válik, és azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen.
Annak ellenére, hogy a sorozat egy nem romantikus anime, nehezen hozták össze a főszereplővel, Oreki-vel. Chitando nagyon aranyosan néz ki, amikor részeg.

23. Juliet Persia

Juliet Persia

Juliet Persia a Fehér Ház kollégiumának kötelességtudó és gyönyörű vezetője. Nagyfokú kötelességtudattal rendelkezik.

Egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a szerelmével, a másik kollégium vezetőjével, és nem kezdi megmutatni ügyetlen oldalát, hiszen még fiúnak is kezdi álcázni magát, hogy találkozhasson a szerelmével a kollégiumban.

22. Kanna Kamui

Kanna Kamui

Egy vékony kislány, aki a valóságban sárkány, Kanna először lázadó lányként mutatkozott be, aki vissza akarja venni a főhősétől a gazdáját, de a végén elkezd a főhős mellett is maradni.

A mindennapjait azzal tölti, hogy aranyos dolgokat csinál és úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Bár ő egy sárkány, Kanna a legaranyosabb dolgokat csinálja az anime-ban.

21. Kosaki Onodera

Kosaki Onodera

Az anime sorozat női főszereplőjéhez képest Onodera félénk, ártatlan és félénk lány, aki titokban szerelmes a főszereplőbe.
Bár gyerekkorukban barátok voltak a főszereplővel, Rakuval, mégis rejtve marad, és azt szeretné, ha a főszereplő saját akaratából őt választaná.

20. Siesta

Siesta

Fehér haj, csillogó bőr, mint a hó, és a teste is tökéletes. Siesta a sorozat főszereplője, aki álruhás nyomozó.
A férfi főszereplőt, Kimihikot nevezi ki asszisztensének, és mindketten együtt dolgoznak a gonosz fickók ellen. Siesta elbűvölő tényezője, hogy semmit sem tudni róla (még a neve is álnév).

19. Hinata Hyuuga

Hinata Hyuuga

Hinata minden régi vágású weeb első fellángolása, aki ezzel az anime-sorozattal kezdte anime-útját: Hinata egy félénk, aranyos lány, aki titokban támogatja és érzéseket táplál Naruto, a főszereplő iránt.

Naruto banner

Még arra is hajlandó, hogy az életét adja Narutóért és megmentse őt. Korábban Naruto nem veszi észre őt, de, minden megéri, amikor később még jelentősebben felfigyel rá!

18. Yui Yuigahama

Yui Yuigahama

A sorozat főszereplője, Hikigaya iránt táplál érzelmeket, és mindent megpróbál, hogy a férfi útjába álljon.

De sajnos néhány dolog már az elején eldőlt, és az energikus, aranyos és vidám lányunk a sorozat végéig a második főszereplő marad.

17. Kagura

Kagura

Lehet, hogy nem romantikus, de nagyon aranyos arca van, és bájos, mégis vicces személyisége.

A világ egyik legerősebb klánjából származik, Kagura a sorozat főszereplő triójának (Gintoki, Shinpachi és Kagura) tagja, és a másik két főszereplőhöz hasonlóan ő is a romantika felé tereli a sorozatot!

16. Yuuki Asuna

Yuuki Asuna

Asuna egy tinédzser lány, aki barátnőjével belép ebbe a virtuális valóságjátékba.

Gyenge és félénk lányként mutatkozik be. Később erős akaratú karakterré válik, és amikor találkozik a főszereplővel, Kiritóval, megismerhetjük ügyetlen és aranyos oldalát.

15. Nami

Nami

A sorozat elejétől fogva szexi és érett megjelenésű Nami a Straw Hat Pirates navigátora, és egy szépség, akit meg kell nézni. Narancssárga haja, valamint tökéletes alakja és arcvonásai az anime egyik legszebb karakterévé teszik.

One Piece banner

Az anime egy másik ívében láthatjuk a csinos oldalát, például amikor lázas a Drum Island Arc alatt.

14. Soryu Asuka Langley

Soryu Asuka Langley

Az anime egyik első tsundere karaktere, Asuka a női főszereplő, aki az EVA-Unit-2-t vezeti.

Híres a főszereplővel, Shinjivel való aranyos viselkedéséről. Elég aranyos arca van, narancsszínű hajjal, és a szokásai miatt még inkább érdemes a szemtanújának lenni.

13. Nezuko Kamado

Nezuko Kamado

A gyönyörű szinkronszínésznő, „Akira Kitou” hangján (bár csak mmm~ kellet neki megszólaltatnia) Nezuko a főszereplő, Tanjiro húga, aki a sorozat első epizódjában démonná változik.

Demon Slayer banner

Már így is elég aranyos, de a legimádnivalóbb dolgokat csinálja, ami még vonzóbbá teszi a karakterét.

12. Elaina

Elaina

Minden epizód azzal kezdődik, hogy Elaina arról kántál, milyen gyönyörű, Elaina egy boszorkány, aki kalandokat keresve járja a világot.

Annak ellenére, hogy önimádó, elég aranyos lány. Lila szemei, tökéletes alakja és fehér bőre eléggé csinossá teszi ahhoz, hogy még a nőnemű rajongók is ájuldoznak, milyen gyönyörű.

11. Sakura Kinomoto

Sakura Kinomoto

A klasszikus moe dizájnnal rendelkező, 2000 elején indult Sakura egy középiskolás lány, akit mindenki szeret.

Ő a szurkolólányok csoportjának vezetője, és nem véletlenül, hiszen elbűvölő természete miatt. Chibi megjelenése és kabalaszemélyisége teszi őt népszerűvé mások körében.

10. Kocho Shinobu

Kocho Shinobu

A sorozat egyik legkarizmatikusabb karaktere, Shinobu a Hashirák (hivatásos démonölők) egyike. Hangját a csodálatos szinkronszínésznő, „Saori Hayami” adja.

Első megjelenése egy erős, túlhatalmas kardhasználó, aki démonokkal foglalkozik. Aranyos oldalát akkor látjuk, amikor más Hashirákkal érintkezik; mosolygós arca egy látványosság!

9. Violet Evergarden

Violet Evergarden

A gyilkológépként bemutatkozó Violet egy háborúban magára hagyott fiatal lány, akit a főszereplő, Gilbert ment meg. Violet Evergardennek nevezi el, és azt mondja neki, hogy találja meg a boldogságot.

Mielőtt Gilbert eltűnik, azt mondja neki, hogy „szereti őt”. Violet keresni kezdi a szerelem értelmét. A hangját „Yui Ishikawa” adja, aki szintén díjat nyert ezért az alakításért.

8. Misaka Mikoto

Misaka Mikoto

Misaka egy középiskolás lány, aki az elit diákok közé tartozik. A valóságban azonban egy aranyos, rendetlen lány, aki imád aranyos dolgokat gyűjteni és lobbanékony. A legaranyosabb vonásai a tomboló vonásai.
Ő is egy tsundere, ha a romantikus aspektust vesszük figyelembe, mivel mindig kihívja a szerelmét egy kihívásra, amikor csak lehetőségük van rá.

7. Megumi Katou

Megumi Katou

A normális mellékszereplő lányként bemutatkozó Megumi egy középiskolás lány, aki egy osztályban tanul a főszereplővel, Tomoyával, és segít neki játékokat fejleszteni.

Később megtudjuk, hogy Megumi és a főszereplő már az iskolai találkozásuk előtt is kapcsolatban álltak egymással, és ez a kapcsolat tette a főszereplőt azzá, aki most az életben.

6. Emilia

Emilia

Emilia, a tündelány, akibe főszereplőnk, Subaru azonnal beleszeret, miután egy másik világba került, egy tizenéves lány, aki a sorozat főszereplője.
A lány légből kapott, ügyetlen és szelíd, ami szimpatikussá és szerethetővé teszi a karakterét. A szerelem kérdésében is eléggé tapasztalatlan, ami még imádnivalóbbá teszi őt.

5. Megumin

Megumin

A Chuunibyou (gyerekes dolgokat művelő) karakter, aki csak a robbanásvarázsláshoz ért, Megumin a főszereplő csapatának tagja.

Sok szempontból idegesítő, mégis aranyos, és a legtöbb rajongó a főszereplővel, Kazumával társul. Vörös szemei és karcsú alakja is van, ami szintén csinos karakterré teszi őt!

4. Kaguya Shinomiya

Kaguya Shinomiya

Shinomiya egy tinédzser lány, aki a gazdag Kaguya családhoz tartozik és az iskolája diáktanácsának alelnöke. Elég távol áll a modern technológiától, de mégis nagyon intelligens.

Ő a legaranyosabb, amikor megpróbál kapcsolatba lépni a modern technológiával, és amikor a szerelmével, a főszereplővel, „Miyukival” beszélget.

3. Takagi

Takagi

A főszereplő Nishikata főhősét megtréfálni szerető lány, Takagi egy bájos mosolyú középiskolás lány.

Egy dolgot szeret csinálni, mégpedig azt, hogy állandóan ugratja a főszereplőt. És az a legaranyosabb, amikor mindketten megpróbálják egymást szivatni, de végül Takagi győz.

2. Miku Nakano

Miku Nakano

Miku egy nem túl magabiztos, gyönyörű lány, aki ötös ikrekkel együtt mutatkozik be nekünk. Bár minden öttagú lány aranyos, Miku viszi el a legcukibbnak járó díjat.

Ő az, aki először beleszeret a főhősbe, Futaróba (ahogy az animében is láthatjuk), és neki kell a legtöbb nehézséggel szembenéznie, hogy bevallja neki az érzéseit, ami őt teszi a legaranyosabbá és legbájosabbá.

1. Rem

Rem

A sorozat leghűségesebb követője szerelmének, Remnek a démoni ikertestvére, aki az 1. helyet foglalja el ezen a listán. Bármennyire is közhelyesnek tűnik, de ha ismered Rem karakterét, nehéz nem őt tenni az 1. helyre.

Aranyos, hűséges, provokációra démonná tud változni, és annyira szereti a főhőst, Subarut, hogy akár meg is halna érte.

Mi a véleményed a „MINDEN IDŐK 50 LEGARANYOSABB ANIME LÁNYA” listáról?

Szerinted kihagytunk valamilyen aranyos lányt, aki a kedvenced volt?

Írd meg nekünk a kommentbe kit hagytunk ki vagy hogy neked kik a Top 3 legaranyosabb anime lányod.

Forrás: Goo Ranking

Vélemény, hozzászólás?