You are currently viewing Top 37 legerősebb anime karakter

Top 37 legerősebb anime karakter

Egy anime erős karakterei gyakran megalapozzák vagy tönkre teszik a sorozatot. Vannak, akik mindennek a legmagasabb szintjén állnak, vannak, akik képesek eldönteni a csatákat, mielőtt azok egyáltalán elkezdődnének, és vannak, akiknek még arra is van erejük, hogy képességeikkel irányítsák az embereket. De a kérdés az, hogy a japán anime rajongók szerint melyik anime karakter a legerősebb?

Pokemon banner

Japán legnagyobb rangsoroló weboldala, a Goo Ranking ezért megkérdezte a japán anime rajongókat, hogy egy szavazáson keresztül rangsorolják a legerősebb anime karaktert. A szavazáson csaknem 9000 japán anime rajongó vett részt, és 36 000 szavazatot gyűjtöttek össze, hogy kihirdessék a 37 legerősebb anime karaktert.

Íme a japán anime rajongók által választott 37 legerősebb anime karakter.

Megjegyzés: Japánban az anime sokkal szélesebb körű média, így a felnőttek is sokat fogyasztják ezt a médiát. Emiatt sok régi sorozat anime karakterei is szerepelnek a listán

37. Othinus

A Certain Magical Index
 • Anime címe: A Certain Magical Index

Othinus az A Certain Magical Index sorozat első antagonistája. Ő egy mágikus isten, és a jobb szemén szemfedő van, mivel feláldozta, hogy igyon a Bölcsesség Kútjából. Ő a GREMLIN mágikus szervezet korábbi vezetője is.

Othnius isten lévén tökéletes mágus, aki mások képzeletében bármire képes. De ez a hatalma egyben a gyengesége is, hiszen mások elképzelhetik, hogy „elbukik”, ami a vesztét hozhatja. A Gungnir-t keresi, egy olyan fegyvert, amely segít neki újjáteremteni a világot.

Othnius egy nyílpuskát is használ, amivel egyszerre majdnem 10 nyilat tud kilőni, és van egy Csontcsónakja is, amivel nagyon gyorsan tud utazni a világban.

Mivel Othnius volt a fő antagonista, nem meglepő, hogy a személyisége elég kegyetlen és hideg volt. Mindent megpróbált, hogy megszerezzen bármit, amit csak akart, és nagyon ravasz is volt.

36. Coji-Coji

Sakura Momoko Gekijou: Coji-Coji
 • Anime címe: Sakura Momoko Gekijou: Coji-Coji

Coji-Coji a sorozat főszereplője, akinek az életét minden epizódban láthatjuk. Ő egy titokzatos lény, aki isteni erőkkel rendelkezik és bármire képes, aminek köszönhetően képes eltörölni az egész univerzumot, és akár több százezer évig is élhet. De mindezek ellenére inkább békében él, és a mindennapjait azzal tölti, hogy lustálkodik, és nem csinál mást, csak alszik, és eszik.

Coji-Coji személyisége pont olyan, mint az előbb említettük. Gondtalan és lusta, és csak élvezi a mindennapjait.

35. Yuujirou Hanma (The Ogre)

Grappler Baki
 • Anime címe: Grappler Baki (2001)

Yuujirou a sorozat főszereplőjének, Bakinak az apja és a főellenség. Ő a valaha létezett legerősebb emberi lényként ismert. Életcélja, hogy fiát elég erőssé tegye, hogy az majd legyőzze őt.

Ami Yuujirou-t az anime egyik legerősebbjévé teszi, az embertelen ereje és rugalmassága. Egyszer találkozik egy gyapjas mamutelefánttal, ami akkora volt, mint egy épület. De a puszta keze elég volt ahhoz, hogy elverje a szörnyeteget, és ez mutatja, hogy mennyire megérdemli ezt a helyet a listán. Yuujirou mentális intelligenciája is felülmúlhatatlan, és a mozgási sebessége is isteni.

Nem lepődnél meg, ha tudnád, hogy Yuujioru rendkívül arrogáns és büszke. Nincs kegyelem a tetteiben, és még arra is hajlandó, hogy megöljön másokat, akik túlságosan idegesítik, vagy ha úgy érzi, hogy túl nagy kihívás elé állítják.

34. Ainz Ooal Gown (Momonga)

Overlord
 • Anime címe: Overlord

Ainz az anime főszereplője és az a személy, aki egy másik világba reinkarnálódott. Ő a legerősebb mágus az animében, és ő a legmagasabb rangú Mindenható Legfelsőbb Lény a 21 Legfelsőbb Lény közül. A régi világában csak egy játékos volt, aki a valóság elől menekült, miközben játékkal töltötte az idejét.

Ha egy karakter összes képességét nem tudod egyetlen mondatban összefoglalni, akkor tudod, hogy mennyire erős. Ainznak összesen 718 varázslata van, amelyek különböző szintekre vannak osztva 1-10-ig, és egy ismeretlen speciális szintre, amely isteni varázslatokat tartalmaz.

Emellett képes megidézni lényeket is, az alacsony szinttől kezdve a hatalmas lényekig. Korlátlan mennyiségű felszereléssel rendelkezik, amelyek önmagukban is mindenhatóak, de Ainz még erősebbé teheti őket. Ha ez nem nyűgöz le téged, nem tudjuk, mi fog!

Régebbi életének köszönhetően Ainz nagyon óvatos, és mindig igyekszik elkerülni a bajt, annak ellenére, hogy ő a legerősebb lény az animében. Még ha hazudnia is kell a követőinek, és olyasmit kell tennie, ami nem illik egy ilyen rangú emberhez, igyekszik elkerülni a bajt. Emellett nagyon versenyképes és tiszteli követői hűségét.

33. Meruem (The King)

Hunter x Hunter
 • Anime címe: Hunter x Hunter

Mereum a sorozat Chimera Ant Arcának utolsó ellenfele, és a legerősebb gonosztevő, aki eddig az animébe érkezett. Ő a Chimera Ant Queen utolsó gyermeke, akit az anyja legjobban dédelgetett. Annak ellenére, hogy mindössze 40 napos volt, olyan szörnyű erővel rendelkezett, mint senki más.

Mereumot már születése előtt is a legerősebbnek tartották. Azért tartják az anime egyik legerősebbjének, mert életben maradt, miután a legerősebb vadász, Netero meghalt, miközben megpróbálta megölni Mereumot. Kivételes ereje van, de az egyedülálló tulajdonsága az intellektusa volt, mivel képes volt legyőzni az összetett játékok világbajnokait azzal, hogy egy-két nap alatt megtanulta az adott játékot, és elsajátította azt.

Mereum kegyetlen és hideg ember volt. Nem tisztelt senkit, mivel magát tartotta a legerősebb és a legtökéletesebb lénynek. Nagyon könnyen el tudta pusztítani a királyságot, és felülkerekedett rajta. Az egyetlen ember, aki iránt szimpátiát és tiszteletet mutatott, egy szegény, vak lány, Komugi volt, aki nagyon jól játszott egy társasjátékban, aminek Mereum a megszállottja volt.

32. Aleister Crowley

A Certain Magical Index
 • Anime címe: A Certain Magical Index

Aleistert a sorozat történetében a valaha létezett legnagyobb mágusnak tartják, és a legnagyobb ellenfélnek számít, csakúgy, mint Accelerator. Elhagyta a mágikus világot, és úgy döntött, hogy a tudomány területén dolgozik, annak ellenére, hogy a mágia területén a legerősebb.

Mivel Aleister a franchise legerősebb mágusa, mágikus képességei semmihez sem hasonlíthatóak. A mágia és a technológia terén szerzett kivételes tudásának köszönhetően képes volt egyszerre két személyiséget is létrehozni magából.

Ezeken a támadásokon kívül számos olyan varázslattal is rendelkezik, amelyek túlságosan erősek. Például a Big Bang Bomb egy olyan támadás, amely ugyanolyan pusztító erejű, mint a Big Bang, és amelyet csak a kezével tud irányítani.

Aleister utálatot érzett Isten iránt, amikor a szülei csak azért foglalkoztak vele, hogy „megfelelő” legyen a társadalomban és vallásos legyen. Emiatt tudatlan és durva lett mindennel szemben, és ez a személyiségére is hatással volt.

31. Ichigo Kurosaki

Bleach
 • Anime címe: Bleach

Ichigo Kurosaki a 2000-es évek egyik nagy három anime főszereplője. Ő is egy helyettesítő shinigami, és szinte az összes shinigami erejével rendelkezik. Bár ember, rendkívüli erővel és intellektussal rendelkezik. Képes Bankai-t végrehajtani, amit Tensa Zangetsu-nak hívnak, és a belső Shinigamiját is fel tudja ébreszteni a Hollowfication segítségével.

Emberi alakjában Ichigo úgy néz ki, mint egy átlagos tinédzser, de valójában emberfeletti képességekkel rendelkezik. A megnövekedett erőtől kezdve a hatalmas spirituális erőig, ő biztosan nem ember, ha ezeket az aspektusokat figyelembe vesszük. Shinigami alakjában pedig Ichigo egy másik lény.

Egyedülálló Bankai-ja van, mint már említettük, és kardforgatása isteni, amivel még a legerősebb ellenfelet is képes legyőzni. Az ereje is felerősödik ebben az alakban, hiszen látjuk, ahogy egyetlen ütéssel három Shinigami embert is leterít.

Ichigo személyisége egy gondoskodó és bizalomteljes kisgyerekből egy lobbanékony, tinédzserré vált. Erős akaratú, ugyanakkor tudatlan. Ha harcról van szó, Ichigo büszke magára, és mindenáron győzni akar az ellenfele ellen.

30. Kibutsuji Muzan

Demon Slayer
 • Anime címe: Demon Slayer

Kibutsuji Muzan a sorozat utolsó antagonistája és az első démon, aki a világra született. Ő a felelős azért, hogy Nezuko, a főhős húga démonná változott. Ő a Tizenkét Kizuki vezetője, és képes bármelyiküket megerőltetés nélkül megölni.

Mivel Muzan a legerősebb élő démon, minden képességgel rendelkezik, amivel egy démon rendelkezhet. Őt tartják az anime egyik legerősebb karakterének a baljós démoni képességei miatt. Képes alakot váltani, hiszen igényei szerint lehet kisgyerek vagy tinédzser nő.

A vére képes démonokat erőt adni, ugyanakkor megölni az embereket, akik nem tudnak vele bánni. Muzan is képes elnyelni bármilyen életformát és elnyerni annak erejét. Valóban, valaki, akivel félelmetes találkozni!

Demon Slayer banner

Muzan egyenesen kegyetlen és hideg. Senkit sem kímél, és késlekedés nélkül megöl valakit, akit szándékában áll. Még a démonokat is megöli, ha azok nem engedelmeskednek a parancsainak vagy bosszantják őt. Amikor azonban emberek közé bújik, nagyon nyugodt és gondoskodó személyisége van, ami elhiteti másokkal, hogy ő mégiscsak ember.

29. Jiren

Dragon Ball Super
 • Anime címe: Dragon Ball Super

Jiren a legerősebb ellenfél, akivel Goku a Dragon Ball Superben a Tournament of Power időszakában találkozott. A torna alatt 780 éves. A 11. univerzumból származik, és ereje még az istenekkel is vetekszik.

Mivel egyszer felajánlották neki a Pusztítás Istenének pozícióját, Jiren igazán fenyegető ellenfél. Lehet, hogy csak egy földönkívülinek néz ki, de az ereje meghaladja az istenek némelyikét. Jiren erejének egyedisége a vakító tekintete, amely egy erőhullámot tartalmaz, és képes kárt tenni az ellenfelében.

Dragon Ball banner

Ezen kívül használja a Power Impact-et, amelyben egy energiabombát hoz létre, és ez addig üldözi a célpontját, amíg el nem találja. Jiren isteni gyorsasága szinte láthatatlanná teszi az ütéseit.

Jiren többnyire csendes és nem szeret sokat társaságba járni. Akkor beszél, ha valami érdekli. Erős érzéke van ahhoz, hogy megvédje az univerzumát és nincsenek önző céljai. Nincs Saiyan ereje, de még így is erősebb, mint a legtöbb Saiyan.

28. Kenshiro (Ken)

Fist of the North Star
 • Anime címe: Fist of the North Star

Kenshiro a sorozat főszereplője és egyben az a személy, aki híres a „Már halott vagy” (Omae wa mou shindeiru) mondat kimondásáról. Ő a Hokuto Shinken harcművészeti harcstílus 64. utódja.

A Kenshiro által használt egyedi harcstílus lényege, hogy az ellenfél testének nyomáspontjaira gyorsan lecsap, és egy idő után a teste vagy belülről megsemmisül, vagy felrobban.

Ezen kívül számos olyan technikát is alkalmaz, ahol néhány speciális nyomáspontot üt meg, amelyeknek különböző reakciói vannak, például amikor Kenshiro a „Meteorite Face Breaking Fist” használja, az ellenfél arca felrobban. Ezen kívül Kenshiro hihetetlen gyógyító képességekkel és emberfeletti érzékekkel rendelkezik.

Kenshiro nagyon kedves személyiség. Elfogadja az érzéseit, és nem keres kifogásokat semmiért, bár két csata között hangosan panaszkodik. Érzelmileg visszafejlődött, mint a legtöbb anime főszereplője az animékben.

27. Inumaki Toge

Jujutsu Kaisen
 • Anime címe: Jujutsu Kaisen

Inumaki Toge a sorozat egyik főszereplője, aki az „átkozott beszéd” technikát alkalmazza, melynek során a célpontjai azt teszik, amit ő mond. Inumaki a második évét tölti a Jujutsu középiskolában, és egy nagyon ígéretes Jujutsu varázsló. Az elátkozott technikája miatt csak homályos szavakkal tud beszélni az emberekkel, például rizsételek neveit mondogatva.

Az Inumaki által használt elátkozott beszédtechnika miatt még a középiskolában kezdő szintű Jujutsu Varázsló lett, ami mutatja, hogy mennyire erős. Csak mondania kell valamit, és a másik személy kénytelen ezt megtenni. Minél durvább parancsot ad, annál durvább lesz az utóhatás a testén.

Inumaki nagyon gondoskodó személyiség. Törődik az alsóbb osztályosokkal, és szeret velük érintkezni. Őt tartják a Jujutsu Gimnázium egyik legerősebb diákjának is. Elég vidám természetű és szeret sokat viccelődni, de amikor komolyan veszi a dolgokat, akkor mindent belead!

26. Denji

Chainsaw Man
 • Anime címe: Chainsaw Man

Denji a főszereplője ennek az új, legjobban várt anime évadnak. Ő egy tinédzser fiú, és a sorozat elején meghal. Később láncfűrészes emberként él tovább, a mellkasán lévő zsinór meghúzásával. Később találkozik Makimával, az antagonistával, aki kinevezi őt, hogy dolgozzon neki, mint közbiztonsági egészségügyi tiszt.

Denji erejének fő jellemzője a testén lévő láncfűrészes megjelenése. Az alsó végtagjain kis láncfűrészeket tud manifesztálni, amelyek segítségével képes épületeket megmászni, és amikor szüksége van a normál végtagjaira, a láncfűrészek visszahúzódnak.

Teljes ördögi formájában Denji mindent elveszít, és egy halhatatlan és megállíthatatlan gyilkológéppé válik. Elképzelhetjük az erejét ebben az állapotban, ha tudjuk, hogy Makima, az ellenfél, ebben az alakban 26-szor ölte meg Denjit, de ő még mindig olyan jó volt, mint újkorában.

Normál formájában Denji elég naiv és egy kisgyerek szelemi szintjén van. Romantikus jutalomra törekszik minden esetben, és nagyon lusta. Hibrid formájában kegyetlen és szó szerint egy gyilkológép.

25. Eren Yeager

Attack on Titan
 • Anime címe: Attack on Titan

Eren Yeager a történet főszereplője, és az a személy, aki a legtöbb titánformával rendelkezik, azaz a Attack titan-nal, a War Hammer Titan-nal és az Founding Titan-nal. Ő egy magányos harcos és nem hallgat senkire.

Leginkább Attack Titan képességeiről ismert, Eren harcstílusa a legegyedibb. Mindenkit legyőzött, miután elsajátította a Attack Titan-ját és képes volt ellopni mások titán erejét. Gondolkodó és ravasz személyisége miatt az anime egyik legerősebb karakterének tartják.

Bárkit képes manipulálni és ezt a javára fordítani. Nemrég mutatta meg az Founding Titan formáját, ami ezerszer nagyobb, mint az Alapító, Ymir Founding Titan-ja.

Eren személyisége ugyanígy változik, kedves és barátságosból a sorozat későbbi részében durva, keményfejű mániákussá válik. Még a szeretteivel szemben is rideggé válik, csak azért, hogy megóvja őket a veszélytől.

Attack on titan banner

24. Broly

Dragon Ball Z and Super Movies
 • Anime címe: Dragon Ball Z and Super Movies

Broly az anime-franchise filmjének antagonistája és egy kánonkarakter. Amikor megszületett, a felnőtt Saiyanok erejével rendelkezett. Attól tartva, hogy a jövőben veszélyt jelenthet, a Saiyan vezér elrendelte a kivégzését. Egy hullám pisztollyal át lővik a mellkasát, de ő túléli, és ma ő az egyik legerősebb Saiyan, aki valaha létezett.

Mivel ereje főleg a dühéből fakad, Broly a lehetséges legendás Super Saiyan, akit Beerus, a Pusztítás Istene látott álmában. Isteni ereje van, de a legkülönlegesebb képessége a „Perfect Legendary Super Saiyan” formája.

Ez a forma végtelen erővel rendelkezik, és ez folyamatosan növekszik, ahogy Broly tovább harcol. Ennek egyetlen hátránya, hogy Broly nem tudja megfelelően irányítani ezt az erőt.

Broly nagyon nyugodt és összeszedett személyiség, amikor normális. Nagyon kedves és szeret segíteni másokon. De a viselkedése teljesen megváltozik, amikor a Legendás Super Saiyan formája megjelenik, és kegyetlenné és hideggé válik. Mindent megöl, ami az útjába kerül.

23. Vegeta

Dragon Ball
 • Anime címe: Dragon Ball

Vegeta a korai antagonista, és a sorozat egyik későbbi főszereplője lesz. Ő a Saiyan herceg és egyike a fajából megmaradt kevés embernek. Azért jött a Földre, hogy elpusztítsa ezt a bolygót, de legyőzik, és úgy dönt, hogy inkább itt marad, hogy megvédje ezt a bolygót.

Vegeta hatalmas listával rendelkezik a technikákról, amivel megtámadja az ellenfeleit. Leghíresebb technikái közé tartozik a Galick Gun és a Final Flash. Vegeta különlegessége, hogy a Super Saiyan Blue-t még a Super Saiyan God előtt elsajátította, kihagyva egy átalakulást.

Legutóbbi átalakulása az Ultra Ego, akárcsak Goku Ultra-ösztöne, amelyben az ereje folyamatosan növekszik, ahogy folyamatosan sérül és az Egója megsérül. Valóban egy büszke és veszélyes Saiyan!

Hercegként Vegeta nagyon büszke személyiség. Mindig lekicsinyel másokat, és magát felsőbbrendűnek tartja. A harcokban is nagyon rideg, és senkit sem kímél. Azt sem tudja elfogadni, hogy valaki erősebb nála. Így az, hogy itt van a lista 1. helyezettje helyett, talán feldühíti!

22. Satoshi (Ash Ketchum)

Pokemon
 • Anime címe: Pokemon

Satoshi, közismertebb nevén Ash, a sorozat főszereplője és a világ legjobb Pokemon-edzője. Az útja akkor kezdődött, amikor Oak professzor ajándékba adott neki egy pokémont, és Ash elhatározta, hogy ő lesz a világ legjobb pokémon idomárja.

Mivel a Pokemon lényekkel szemben a legszerényebb, Ash egy átlagos ember, aki a franchise legerősebb Pokemonjának birtokában van. Ami az anime legerősebbjévé teszi, az a kitartása és a kemény munkája.

Ha egyszer szemet vet egy pokémonra vagy egy célra, nem áll meg, amíg el nem éri azt. Ez az oka annak, hogy a legtöbb Pokemon lény mentálisan bízik benne, amikor harcolnak.

Ash nagyon szerény, mégis versengő személyiség. Szeret gondoskodni másokról és a Pokémonjairól, de ha harcról van szó, senki mögött sem marad le. Szereti kihívni az erős embereket és a végsőkig harcolni.

21. Yhwach

Bleach
 • Anime címe: Bleach

Yhwach a Soul King fia és az egész sorozat fő ellenfele. Ő az egyik legerősebb karakter az egész franchise-ban. Valószerűtlen gyógyító képességekkel rendelkezik, és egyedülálló tulajdonsága a Soul Absorption, amivel képes visszavenni a másokkal megosztott lelket.

Yhwach rendelkezik olyan általános képességekkel, mint a Fokozott gyógyítás és erő, de ami kiemelkedik, az a jövőbelátó képessége. Az „Omni-Precognition” lehetővé teszi számára, hogy lássa a közelgő eseményeket, a „Future Acausality” pedig képessé teszi arra, hogy ennek megfelelően manipulálja a jövőt, ami méltóvá teszi őt a Soul King címre.

Emellett rengeteg Lélekfegyverrel is rendelkezik, amelyek mind elég erősek, és a Lélekkirályként szerzett képességei is rengeteg erőt adnak neki. Például képes portálokat létrehozni a dimenziók között, és a Lélekkirály korlátlan erejét apró szemgolyók formájában használni.

Annak ellenére, hogy Yhwach az ellenfél, szilárd meggyőződésű ember, és törődik a bajtársaival. Egy darabig szerető ember és apafigura a legtöbb ember számára, aki ismeri. Olyan világot akar teremteni, ahol nem félnek a haláltól, és ezért mindent el akar pusztítani, ami a világon jelen van.

20. You Asakura

Shaman King
 • Anime címe: Shaman King

You Asakura a sorozat főszereplője és a legendás sámán (szellemhasználó) család, az Asakura család örököse. Ő a „Funbari Onsen” sámánok csoportjának vezetője és nagyon képzett harcos. Sok szolgalelke van, köztük Amidamaru, Shikigami Kooni és sokan mások, akik segítik őt a harcban.

Híres arról, hogy a szellemszolgái bizalmát élvezi, You egy nagyon tehetséges és odaadó sámán. Bár gyenge külsejűnek tűnik, sok hatalmas ősi szellem mestere, ami az egyik legerősebbé teszi.

Számos hatalmas varázslatot ural, amelyekkel démonszellemeket tud kiűzni, és számos fegyverrel rendelkezik, amelyek közé tartozik a legendás Harusame kard is. Olyan legendás szellemek mestere is, mint Amidamaru és a Föld Szelleme.

Asakura nagyon kedves személyiség. Szeret gondoskodni a barátairól és mindig megvédi őket. Általában nagyon gondtalan a hozzáállása, és szeret új barátokat szerezni. Nagyon kedves a szellemszolgáival és nagyon tiszteli őket. Mindenkinek hálás, aki segít neki.

19. Vegito

Dragon Ball Z
 • Anime címe: Dragon Ball Z

Vegito a két főszereplő, Goku és Vegeta kombinált alakja. Akkor jön létre, amikor mindketten egyesülnek a Potara fülbevalókon keresztül. Vegito a Dragon ball Z és a Dragon Ball Super során is megjelent. Az időtartam, amely alatt Goku és Vegeta egyesülve maradhat, korlátlan, és ebben az állapotban mindkettőjük ereje egyesül.

Vegeta és Goku fúziójaként Vegito kétségtelenül a sorozat egyik legerősebbje. Mind Goku, mind Vegeta támadásait tudja használni, például a Kamehamehát és a Galick Gun-t. De ami egyedivé teszi őt, az a speciális támadásai, amelyek Vegeta és Goku támadásainak kombinációi, például a Big Bang Kamehameha.

Néhány támadása közé tartozik a Banshee Blast (ujjaiból létrehozott kis energiagömbök) és a Complete Shot (egy harci technika).

Vegito nagyon stratégiai és bölcs személyiség. Mivel az intellektusa Goku és Vegeta összessége, az egyik személy eredményeit a másik tölti ki az egyesített formában, és szinte tökéletes lénynek tűnnek. Eléggé arrogáns azonban, ami inkább Vegetára hasonlít.

18. Shigeo Kageyama

Mob Psycho 100
 • Anime címe: Mob Psycho 100

Shigeo Kageyama, azaz Mob a főszereplő, aki a sorozatban a legtöbb pszichikai erővel rendelkezik. Nagyon félénk személyiség, aki szeret távol maradni az emberektől és csak magának lenni. Beleszeret egy lányba az osztályából, és elkezd edzeni miatta.

Amikor stresszel kell szembenéznie, Shigeo pszichikus erőmérője elkezd számolni, és amikor eléri a 100%-ot, olyanná válik, akit senki sem tud megérinteni, bár az is látható, hogy az erőmérője néha „???” -re változik.

Mivel Shigeo esper, sok embertelen képességgel rendelkezik, amelyek közé tartozik a Telekinézis és a repülés. De ami megkülönbözteti őt a többi eszperitől, az a 100%-os állapota (amikor a legteljesebb mértékben használja eszperi képességeit) és a ???%-os állapota (egy titokzatos, baljós állapot, amelybe akkor kerül, amikor eszméletlenre esik). Az előbbi állapot akkor következik be, amikor a legteljesebben érzi az érzelmeket, leginkább a dühöt, és ilyenkor ő a legerősebb esper a sorozatban.

Shigeo nagyon földhözragadt és gondoskodó ember. Nem szívesen használja az erejét mások ellen, mivel ezzel árthat nekik. Amikor dühös formájában van, érzelemmentes démonná válik, aki senkit sem kímél, és senkinek sem kegyelmez.

17. Levi Ackerman

Attack on Titan
 • Anime címe: Attack on Titan

Levi az emberiség legerősebb katonája és egyben a Cserkészlégió csoport kapitánya. Leginkább a Beast Titan elleni harcáról híres, és ez az epizód valóban rekordot döntött. Gyűlöli a titánokat, mert ők a felelősek a legtöbb bajtársa meggyilkolásáért.

Mivel Levi az emberiség legerősebb katonája, tökéletes fizikummal és erővel rendelkezik. Lehet, hogy ő csak egy átlagos ember, de, az ereje miatt a többi titán félti az életét. Ackerman-ereje biztosítja számára a sebességet és a harci szellemet, amire szüksége van a titánok megöléséhez, a 3D-Maneuver eszköz feletti uralma pedig megállíthatatlanná teszi őt.

Leghíresebb a 3D-Maneuver eszköz működtetése közbeni forgómozgásáról a szörnyeteg titánnal folytatott harca során.

Levi többnyire forrófejű, aki minden alkalommal dühös. A katonák közül az ő döntéshozatala a legjobb, mivel nem visz bele személyes érzelmeket. Legbelül azonban a csapattársaival törődik a legjobban, és mindenáron meg akarja menteni őket.

16. Koro-sensei

Assassination Classroom
 • Anime címe: Assassination Classroom

Koro-sensei a sorozat egyik főszereplője és antihőse. Ő a felelős azért, hogy a Hold állandó félhold alakúvá változott, és azt is tervezi, hogy elpusztítja a Földet, miután a 3-E osztályt tanítja. Korábban ember volt, majd egy kísérlet után polipszerű lénnyé változott.

Mivel emberként bérgyilkos volt, Koro-sensei most embertelen megjelenésű és erejű. Ami az anime egyik legerősebbjévé teszi, az az embertelen képességei, mint például az emberfeletti sebesség, reflexek és regenerációs képességek.

Korábbi bérgyilkos élete élesebb látást és gyorsaságot ad neki, amit az emberek meggyilkolásához használ. Lehet, hogy nem úgy néz ki, de ha provokálják, akkor egy gyilkológép.

Koro-sensei nagyon ravasz, mégis vidám viselkedéssel rendelkezik. Szeret másokkal szórakozni, de közben törődik is velük. Imádja az osztályát és minden diákját teljes mértékben tanácsokkal látja el. Szereti a diákjait nehéz kihívásoknak is kitenni, hogy felkészítse őket a jövőre.

15. Naruto Uzumaki

Naruto
 • Anime címe: Naruto

Naruto a 2000-es évek „A három nagy anime” egyikének főszereplője. Ő egy árva, aki hátramaradt, miután szülei meghaltak, miután a Kilencfarkú Szörnyeteg belepecsételte őt, amikor még csak megszületett. Egész gyermekkorában hátrányos megkülönböztetéssel kellett szembenéznie,mert nem volt semmilyen gyámja, és a traumával, hogy egyedül maradt.

A Kilencfarkú Róka erejével Naruto kétségtelenül a legerősebb karakter ebben a sorozatban. Nem csak a Farkas Szörny erejét sajátította el, hanem mindenféle Jutsut is, kivéve a Genjutsut.

A negyedik nagy ninjaháború végén a hat ösvény bölcsének erejét is megszerezte, hogy megküzdjön Kagurával, és mindenkinek megmutatta, hogy ezt az erőt biztosan elsajátította. Elsősorban a Shadow Clone Jutsujáról híres, amivel képes másolatait létrehozni.

Naruto vidám személyiség és nagyon barátságos. Nagyon szereti őt iskolai tanára, Iruka, aki úgy bánik vele, mintha a saját fia lenne. Kezdetben csak egy kölyök, aki szereti idegesíteni az embereket, de amikor megmenti a falut Pain inváziójától, hőssé válik.

14. Monkey D. Luffy

One Piece
 • Anime címe: One Piece

Luffy a 2000-es évek egyik „A nagy három” anime főszereplője. Ő a Szalmakalap-kalózok kapitánya. Egyedül indult útnak, és mára a világ egyik legerősebb kalózcsapatával rendelkezik. Célja, hogy ő legyen a kalózkirály, és ehhez kapcsolódóan valami olyasmit is csinál, amit az író közel 20 év után is titokban tart előttünk.

Mivel Luffy célja kezdettől fogva az, hogy kalózkirály legyen, a sorozat egyik legerősebb karaktere. Ami őt a legerősebbé teszi az animében, az a Haki (szellemi erő) minden formájának elsajátítása és az elszántsága.

A Ryou, a fegyverzet Haki egy fejlett formája felett is mestere, amelyet Wano Countryban tanult. Luffy ördögi gyümölcse lehetővé teszi számára, hogy különböző fogaskerekekké alakuljon át, amelyek mindegyike a fogaskerekek számának növekedésével egyre erősebbé válik.

Luffy személyisége egy ostoba balfék, aki csak szórakozni akar. Általában semmi értelme nincs a tetteinek, amivel szenvedést és fájdalmat okoz a legénységének. Egy dologra azonban eltökélt: a világ kalózkirályává válni. A legtöbb ember, aki találkozik vele, kedveli őt, és bizalmat szavaznak neki.

13. Giorno Giovanna

Jojo’s Bizarre Adventure: Golden Wind
 • Anime címe: Jojo’s Bizarre Adventure: Golden Wind

Giorno Giovanna a sorozat főszereplője és a sorozat főellenségének, Dio Brandónak a törvénytelen gyermeke. Leghíresebb ikonikus párbeszédéről: „Nekem, Giorno Giovannának, van egy álmom”, és zenei témájáról, amely egy funky zongoraszekvenciából áll. Arról álmodik, hogy bandasztár lesz, és született Stand-használó.

Giorno a sorozat egyik legkülönlegesebb Állványa, kétféle Állványa van. Az „Golden Experience” nevű Standje az élet manipulálására és élő formák létrehozására ad neki képességet.

De ami egyedivé teszi őt, az az, amikor átszúrják a Standet létrehozó nyíllal, és az „Golden Experience Requiem”-é válik, ami Giorno ellenfeleit egy végtelen halálhurokba küldi, ahonnan nem tudnak kiszabadulni. Az ő Standje még a sorozatban is egy külön kategóriának számít.

Giorno nagyon határozott személyiség. Szeret harcolni, és a harc közbeni összpontosítása irreális. Elszántságáról ismert, mivel stresszhelyzetben is nagyon higgadtan tud döntéseket hozni.

12. Grand Priest

Dragon Ball Super
 • Anime címe: Dragon Ball Super

A Grand Priest a vezető angyal, aki Zénót őrzi, és ő a szülője a különböző világegyetemek isteneit őrző angyalok többségének. A hatalom tornáján mutatkozott be, és nagyon szelíd aurája volt. Ő volt az egész torna szervezője, és egyedül irányította azt.

Nagyjából az erő levele 5,000,000,000,000,000,000,000,000,000 köröbelül, Grand Priest a Dragon Ball öt legerősebb lényének egyike. Ami egyedivé teszi őt, az az a képessége, hogy bármit láthat, ami bármelyik univerzumban történik onnan, ahol ő él. Ezen kívül bármit megtehet, és ő az egyetlen lény, aki tökéletesítette az Ultra-ösztönt.

A Grand Priest nyugodt és higgadt személyiség, annak ellenére, hogy ő az egyik legerősebb személyiség, aki valaha is létezett az univerzumban. Néha kimutatja a dühét amikor ez megtörténik, az emberek tudják, miért ő az univerzum legerősebb lényének őrzője.

11. Beerus (God of Destruction)

Dragon Ball Super
 • Anime címe: Dragon Ball Super

Beerus a Föld univerzumának, a 7-es univerzumnak a pusztítás istene, és az anime Super sorozatának kezdeti ellenfele. Szeret bolygókat látogatni és tesztelni a konyhájukat. Vagy elpusztítja azokat a bolygókat, amelyeknek az étele nem elégíti ki, vagy addig marad ott, amíg meg nem unja őket. Kísérője, Whis mindig elkíséri őt.

Mivel Beerus a 7. univerzum második legerősebb lénye, minden bizonnyal kegyetlen karakter a Dragon Ball-ben. Ami különlegessé teszi őt, az a „Hakai” (jelentése: Pusztítás) néven ismert különleges támadása, mint a Pusztítás Istene. A Hakai lehetővé teszi számára, hogy bármilyen életformát elpusztítson, ha csak rájuk mutat. Ezen kívül Beerus egy isten minden képességével rendelkezik, a hatalmas erőtől az irreális reflexekig. Egy olyan lény, aki valóban megérdemli a címét!

Beerus nagyon arrogáns és durva személyiség. Mivel ő a Pusztítás Istene, a legerősebb lénynek tartja magát, és mindenkivel, akivel találkozik, szórakozik. Később, miután megbarátkozik a főhős bolygójával, kicsit elpuhul velük szemben.

10. Reinhard van Astrea

Re: ZERO -Starting Life in Another World-
 • Anime címe: Re: ZERO -Starting Life in Another World-

Reinhard vitathatatlanul a sorozat legerősebb karaktere, és egy lovagias kardforgató. Ő volt az egyik első barát, akivel a főhős, Subaru az új világban találkozott, és ő segített neki a kezdeti ívben. Később Subaru kihívójaként lépett fel a királyi kiválasztás során, mivel mindketten különböző hercegnőket szolgáltak.

Vitathatatlanul a sorozat legerősebb karaktere, Reinhard minden bizonnyal egy hatalmas karakter, amikor először látod őt a sorozatban. Az teszi őt ilyen lehengerlővé, hogy képes Isteni Védelmet szerezni. Az isteni védelem végtelen erőt biztosít neki, amikor szüksége van rá, és ez az oka annak, hogy ő az anime egyik legerősebb karaktere.

Ezen kívül erős kardforgató, és számos képességgel rendelkezik, mint például a Mana Drainage és a Enhanced Stealth.

Reinhard nagyon kedves annak ellenére, hogy ilyen erős. Azt várnád tőle, hogy arrogáns, de ő eléggé földhözragadt, és szereti megismerni a többi embert. Hatalma monstre ereje olyannyira, hogy csak egy kis töredékét szabadítja fel, hogy elkerülje a pusztulást.

9. Whis

Dragon Ball Super
 • Anime címe: Dragon Ball Super

Whis a 7. univerzum pusztítás istenének, Beerusnak a vezető angyala. Emellett harcművész-edző is, és a sorozat későbbi részében a főszereplőket is felveszi, hogy kiképezze őket. Soha nem hagyja magára kísérőjét, és nem véletlenül áll a Pusztítás Istene fölött ebben a listában!

A 7-es univerzum legerősebb lénye, Whis nem használja ki annyira az erejét, amikor a mesterével, Beerusszal van. A legkiemelkedőbb tulajdonsága a „Materializáció” tulajdonsága, amely lehetővé teszi számára, hogy bármilyen anyagi tárgyat létrehozzon, szállítson és eltüntessen.

Az Ultra-ösztönt is tudja használni, mint a többi angyal, de nem sajátította el. Nem véletlenül ő Goku és Vegeta edzője.

Whis nagyon szerény személyiség, ellentétben mesterével, Beerusszal. Szeret segíteni másokon és a legtöbbet adni nekik, amit csak tud. Néha őrült tud lenni, de azért igyekszik bárkinek a hasznára lenni. Mesteréhez, Beerushoz való örök hűsége dicséretes.

8. Anos Voldigoad

The Misfit of Demon King Academy
 • Anime címe: The Misfit of Demon King Academy

Anos Voldigoad a sorozat főszereplője és a világ egykori démonkirálya. Saját életét vette el, hogy újjászülessen a világában, csak azért, hogy megállítsa az emberek és démonok közötti háborút. Születése után azonnal beszélni kezd, és alig néhány hónapos korában iskolába kerül.

Tudod, hogy valaki nem normális, ha akkora, mint egy tinédzser, miközben csak néhány hónapos. Anos híres embertelen képességeiről, mint az isteni tudás és értelem, ami lehetővé teszi számára, hogy néhány másodperc alatt elvégezzen dolgokat, függetlenül attól, hogy azok mennyire bonyolultak.

Annak ellenére, hogy az anime két éve jelent meg, máris bekerült az anime tíz legerősebb karaktere közé.

Anos az, amire számítasz tőle. Mivel ő volt a démonok ura, arrogáns és kicsinek tart másokat. Az akadémiára való belépése után azonnal kigúnyolta a tanárait, és nem fogja vissza magát, amikor megmutatja az erejét. Képes embereket visszahozni az életbe és beavatkozni a téridő áramlásába.

7. Kusuo Saiki

The Disastrous Life of Saiki K.
 • Anime címe: The Disastrous Life of Saiki K.

Kusuo Saiki a sorozat túlzó főszereplője. Ő egy született médium, aki sok természetfeletti dologra képes.

Mivel Saiki médium, minden olyan munkát el tud végezni, amit egy médium. A telekinézistől kezdve az elmék irányításáig nincs olyan munka, amit ne tudna elvégezni, és ez teszi őt az anime egyik legerősebb karakterévé.

Ezen kívül képes néhány más munkára is, mint például az ételében lévő méreg ellenőrzése anélkül, hogy hozzáérne az ételhez. Saiki néhány furcsa mutatványra is képes, mint például hajviseletet cserélni valaki mással.

Saiki nagyon hátborzongató és tudatlan személyiség. Nem törődik ezzel a világgal, és mindig a saját világával van elfoglalva. Édesszájú és nagyon szereti az édes dolgokat. Néha figyelmes, olyan dolgokra, amik csak őt érdeklik.

6. Gojou Satoru

Jujutsu Kaisen
 • Anime címe: Jujutsu Kaisen

Gojo a Jujutsu High egyik oktatója és a világ legerősebb varázslója. Az átkok királya „Sakuna” ellen már többször is kihívta az anime-ban, volt amikor az egy edényben rekedt. Harcolt egy különleges minőségű átokkal és majdnem halálra verte.

Mivel Satoru a legarrogánsabb a hatalmával kapcsolatban, minden bizonnyal megéri az önteltségét. Nem csak egy különleges fokozatú átkot (rendkívül erős) győzött le könnyedén, de volt mersze kihívni az átkok királyát, Sakunát is.

Ő az anime egyik legerősebb karaktere a hatalmas átkozott energiája és a Hat Szeme miatt. Gojo azért tartja őket takarásban, mert túl sokat lát rajtuk keresztül, és ez fárasztja őt. Ezen kívül képes használni az örökölt Limitless Domain Expansion-t, és sokféle Átkozott technikát is tud használni.

Gojou egy kisgyerek személyiségével rendelkezik. Imádja bosszantani a kollégáit és néha még az igazgatót is, olyannyira, hogy még meg is akarják ölni. De amikor komolyan gondolja, senki sem tud olyan közel kerülni hozzá, hogy akár csak hozzáérjen.

5. Doraemon

Doraemon
 • Anime címe: Doraemon

Doraemon egy robotmacska, és a látványa bizonyára a legtöbbünknek nosztalgiát okoz. A jövőből küldték, hogy segítsen Nobitának, a főhősnek. Nobitának segít a mindennapokban a tanulásban és egyéb dolgokban a jövő kütyüinek segítségével, amelyeket a gyomor tájékára erősített 4 dimenziós zsebéből szerez meg.

Doraemont a kis zsebe miatt tartják az egyik legerősebbnek az összes anime-ban. A négydimenziós zsebének köszönhetően hozzáférhet a jövő kütyüjeihez, amelyekkel segíthet barátjának, Nobitának a mindennapi életben.

Attól kezdve, hogy van egy lámpája, amivel bármit meg tud növelni, egészen az ételek ízét megváltoztatni képes szemüvegéig, ez a kismacska bármilyen tettre képes, amire csak szükség van.

Doraemon személyisége nagyon éretlen. Ha jutalomként kap valamit, akkor nagyon lelkesen végzi el a neki adott munkát, ha pedig valamiből elege van, akkor azt soha nem fogja megcsinálni. Gyakran veszekszik Nobitával, de a végén mindig kibékülnek egymással.

4. Son Goku

Dragon Ball
 • Anime címe: Dragon Ball

Goku valószínűleg a legerősebb karakter (a Dragon Ball rajongók szerint) az anime történetében. Ő egy Saiyan (idegen faj emberi testtel és farokkal), akit a szülei a Földre küldtek, amikor a Saiyan bolygó elpusztulni készült. A Földön egy ember találta meg, és ő vigyázott rá, amíg meg nem halt.

” Vajon meg tudja-e verni Gokut?” – Dragon Ball rajongók híres párbeszéde.

Híres arról, hogy kihívja az univerzum legerősebb embereit, Goku az egyetlen halandó, aki felébresztette az Ultra-ösztönt (az istenek által felébresztett technikákat). Nemcsak, hogy eddig szinte az összes Super Saiyan formát felébresztette, hanem néhány más átalakulást is elsajátított, ami az istenek szemében érdekes teremtménnyé teszi őt.

Goku egyben Zeno, minden létező királyának barátja is. Bár még mindig keresi az erős embereket, akikkel megküzdhet, az biztos, hogy elég könnyen bekerült a lista első 4 helyezettje közé.

Goku személyisége egyszerű, és csak a harcra gondol. Más kérdésekben eléggé légből kapott, és döntései kizárólag azon alapulnak, hogy képes-e más erős emberekkel megküzdeni. Még az isteni lényeket is kihívja, csak úgy szórakozásból.

3. Saitama

One Punch Man
 • Anime címe: One Punch Man

Saitama a sorozat főszereplője, és az a személy, aki egyetlen ütéssel ki tudja ütni bármelyik ellenséget. A sorozat elején megment egy kisgyereket egy szörnyetegtől, és úgy dönt, hogy hivatásos hős lesz. Később megkopaszodik, és csak egy normális hős életét akarja élni, ahol csak időnként ment meg embereket, a többi időben pedig nem csinál semmit.

Amikor minden elintéződik egyetlen ütéssel, nincs mit mondani. Saitama nem csak isteni ütéssel rendelkezik, de a fizikája és egyéb tulajdonságai is mind fel vannak turbózva. A világegyetem legerősebb teremtményeivel vetekedő sebességtől kezdve a testépítő testéig, mindezt egy egyszerű diétás étrend és rutin követésével érte el. Azt hiszem, manapság nem is olyan nehéz erős karaktert alkotni!

Saitama laza személyiség. Szereti távol tartani magát a népszerűségtől, és szereti élvezni a nyugodt életet. Alig haragszik az emberekre, és gondolkodás nélkül mindenkit megver. De amikor dühös, akkor már egy másik lény.

2. Rimuru Tempest

That Time I got Reincarnated as a Slime
 • Anime címe: That Time I got Reincarnated as a Slime

Rimuru a főszereplője ennek az anime sorozatnak, és az a személy, aki nyálkaként reinkarnálódik egy másik világban. Az igazi neve az előző világban Mikami Satoru volt, egy férfi vállalkozó, aki egy cégnek dolgozik. Satorut leszúrja egy véletlenszerű tolvaj, meghal, és slime-ként reinkarnálódik egy új világban.

Rimuru csak azért válik démonúrrá, hogy megmentse a barátait, Rimuru minden bizonnyal egy erős karakter, aki megérdemelte a lista 2. helyét. Ha nem lenne elég erős nyálkaként, aki a legendás lények elnyelésétől kezdve a halálos támadásokig bármire képes, Rimuru azért is válik Démonúrrá, hogy feltámassza meggyilkolt barátait. Ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy rájöjj, mennyire lehengerlő ez a kis nyálkás pacák!

Rimuru eléggé gondoskodó a szolgáival és szeretteivel. Általában nagyon vidám és szórakoztató személyiség, de ha a szeretteit veszélyeztetik, akkor eléggé veszélyessé válik. Szereti békésen élni az életét a szobájában, és kerüli az erőszakot.

1. Zeno (Omni King)

Dragon Ball Super
 • Anime címe: Dragon Ball Super

A Királyok Királya, az Istenek Istene és az Uralkodók Parancsnoka, Grand Zeno a japán anime rajongók szavazatai alapján a valaha létezett legerősebb anime karakter. Ő a Dragon Ball franchise valaha létezett legerősebb karaktere. Grand Priest az ő vezető angyala, és ő az uralkodója minden istennek minden univerzumban.

A bolygók viccből történő elpusztításától kezdve az univerzumok eltávolításáig, mert nem tűntek jónak számára, Zeno biztosan megérdemli ezt a helyet. Minden képessége megvan, ami egy Pusztítás Istené, de sokkal fejlettebb, például Zeno rendelkezik az Erase-vel, ami pont olyan, mint Beerus „Hakai”-ja, de Zeno technikája azonnal megszüntet mindent a „Hakkai”-hoz képest.

Zenónak van egy vicces szokása is, hogy szereti utánozni mások támadásait, például Zeno utánozza Goku Kamehameháját.

Akárcsak a külseje, Zeno is egy kisgyerek személyisége. Mindig üres arckifejezést vág, és mindig mosolyog, amikor izgatottnak érzi magát. Jelenleg mindent a jövőbeli énjével irányít, akit Son Goku mutatott be neki, miután visszatért a jövőből.

Mi a véleményed a „Top 37 legerősebb anime karakter” toplistáról? Számítottatok arra, hogy más erős karakter is bekerül ide?

Vélemény, hozzászólás?