You are currently viewing The Witcher Remake hivatalosan bejelentve, Unreal Engine 5 segítségével fogják elkészíteni a játékot

The Witcher Remake hivatalosan bejelentve, Unreal Engine 5 segítségével fogják elkészíteni a játékot

A CD Projekt hivatalosan is bejelentette a The Witcher remake-jét, amelyet az alapoktól kezdve az Unreal Engine 5 segítségével építenék újjá.

A CD Projekt RED által fejlesztett eredeti Witcher játék még 2009-ben jelent meg PC-re. Bár ennek az első játéknak nyilvánvalóan megvannak a rajongói, a legtöbben bizonyára tisztában vannak vele, hogy a The Witcher videojátékok csak a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenésével indultak be igazán. Mondanom sem kell, hogy a The Witcher semmiben sem hasonlít a Wild Hunthoz. A játék több mint egy kicsit kidolgozatlan, és nagyon is rászorul egy remake-re.

Szerencsére pontosan ez fog történni! A CD Projekt a hivatalos Witcher weboldalon erősítette meg a hírt. A Witcher remake már egy ideje a szemünk előtt volt. Ez volt az egyik a sok játék közül, amit a CD Projekt idén korábban bejelentett, bár akkor még Canis Majoris kódnéven futott.

„A játék jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van a lengyel Fool’s Theory stúdióban, ahol a Witcher-sorozat veterán munkatársai dolgoznak. Mi, a CD PROJEKT RED teljes körű kreatív felügyeletet biztosítunk.”

Még egy darabig nem fogunk többet hallani róla, mivel a CDPR szeretné, ha tudnánk, hogy tényleg azon dolgoznak, hogy a részleteket jól kidolgozzák. Mindenesetre a The Witcher egy továbbfejlesztett változatát már régóta szeretném végigjátszani. Reméljük, hogy a The Witcher 2: Assassins Of Kings remake-je is követheti majd valamikor!

Vélemény, hozzászólás?