You are currently viewing The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh anime trailerből kiderül hogy december 20-án mutatja be a netflix

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh anime trailerből kiderül hogy december 20-án mutatja be a netflix

A hamarosan megjelenő Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh című film előzetest adott ki a főcímdal információival együtt. Az Alfred Imageworks és a Marvy Jack stúdió animálja az adaptációt. A film kizárólag a streaming platformon lesz látható, a premierdátum pedig 2022. december 20-án lesz. A cselekményt a manga szerzője, Nakaba Suzuki írta újonnan a filmhez, és a világot mutatja be 14 évvel a Démon Klán elleni csata után. A film hidat képez az eredeti Seven Deadly Sins sorozat és annak folytatása, a Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse között.

Hiroyuki Sawano énekes projektje, a SawanoHiroyuki[nZk] és az XAI közösen készítik a „LEMONADE” című főcímdalt SawanoHiroyuki[nZk]:XAI néven. A most közzétett előzetes trailer a Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh 1. része mutatja be a dal egy részletét.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1 | Official Trailer | Netflix

Szinopszis

14 évvel azóta, hogy az Oroszlán Királyság legyőzte a Démon Klánt és békét hozott az országra, Trisztán herceget az gyötri, hogy képtelen uralni két nagy hatalmat: apja, Meliodas Démon Klánjának hatalmát, aki a Seven Deadly Sins kapitányaként a Harag Sárkánybűnként szolgált, és anyja, Elizabeth Istennő Klánjának hatalmát. Amikor Elizabeth életét veszély fenyegeti, Tristan elmenekül a királyságból, és Edinburgh felé veszi az irányt, ahol Deathpierce – aki egykor a királyság szent lovagjai, az Azúrkék Ég Plejádjai csoportjának tagja volt – tartja fenn a várát. De vajon mik a Deathpierce szándékai? A sors kereke mozgásba lendül, és még a Seven Deadly Sins-t is elsodorja…

A Seven Deadly Sins eredetileg egy mangasorozat volt, amelyet Nakaba Suzuki írt és illusztrált a Kodansha Weekly Shonen Magazine-ban. A manga inspirálta az anime adaptációkat 4 évaddal és 3 filmmel; az A-1 Pictures animálta az első két évadot és a Prisoners of the Sky filmet, a Studio DEEN pedig a 3. és 4. évadot, valamint a Cursed by Light filmet. A sorozat folytatása, az Apokalipszis négy lovagja anime-adaptációt kap.

Vélemény, hozzászólás?