You are currently viewing The Girl I Like Forgot Her Glasses manga kap anime adaptációt

The Girl I Like Forgot Her Glasses manga kap anime adaptációt

Anime banner

A The Girl I Like Forgot Her Glasses manga pénteken jelentette be anime adaptációját a premierdátummal együtt, amely valamikor 2023-ban lesz. Koume Fujichika a Square Enix havi Gangan Joker magazinján fut a sorozat. A The Girl I Like Forgot Her Glasses sorozat hivatalos Twitter-fiókja egy, a manga szerzője által rajzolt illusztrációt tett közzé az anime bejelentéséhez. A főszereplők, Kaede Komura (balra) és a szemüveges lány Ai Mie (jobbra) szemüveg nélkül, egy fehér táblát tartanak, amelyen az animeadaptáció bejelentését és a premierdátumot tartalmazó szöveg látható.

Koume Fujichika eredetileg a Twitteren indította el a mangát, és 2019 novemberében kezdte el a folyamatos folytatást a Monthly Gangan Joker című havilapban. A sorozat 2019 februárjában jelent meg az első összevont kötettel, a legutóbbi, kilencedik kötet pedig 2022 júniusában. A tizedik kötet megjelenését 2023. január 20-ra tűzték ki. A hivatalos angol nyelvű kiadás digitálisan már elérhető a Comikey oldalon, a Square Enix pedig kiadja az összeállított köteteket. A hivatalos weboldal a következőképpen írja le a cselekményt:

„Ha továbbra is így tudunk egyre közelebb kerülni egymáshoz, boldog leszek…”.
Kaede Komura nagyon belezúgott ülőpartnerébe, Mie-sanba. A lánynak azonban szörnyű a látása, és hajlamos vagy elfelejteni, vagy eltörni a szemüvegét! Komura-kun segítő kezet nyújt neki, és ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, úgy nőnek az érzéseik is egymás iránt.

Vélemény, hozzászólás?