You are currently viewing The Dangers in My Heart anime első trailere leleplezi a szinkronszereplőket, a stábot és a 2023 áprilisi premiert

The Dangers in My Heart anime első trailere leleplezi a szinkronszereplőket, a stábot és a 2023 áprilisi premiert

Anime banner

A Dangers in My Heart anime új látványtervvel, valamint az első trailerrel, a szinkronszereplőkkel, a stábbal és a 2023 áprilisi premierdátummal jelentkezett. Az animációért a Studio Shin-Ei Animation felel, a rendező pedig Hiroaki Akagi (Teasing Master Takagi-san). Nézd meg a trailert!

Shun Horie a férfi főszereplő, Kyotaro Ichikawa, míg Hina Yomiya Anna Yamada hangja lesz. Hiroaki Akagi rendezőn kívül a The Dangers in My Heart stábjában a sorozat forgatókönyvéért felelős Jukki Hanada, a karaktertervező Masato Katsumata, a zeneszerző pedig Kensuke Ushio. Nézd meg az új látványterveket:

The Dangers in My Heart – Anime Vizuális tartalom

A Norio Sakurai által írt manga 2018 óta készül, és 2021-ben a „mangák, amelyeket a rajongók animációs formában szeretnének látni” toplistán szerepelt. A Seven Seas Entertainment licencelte angolul, és így ismertetik a történetet:

Kyotaro Ichikawa, a fiú, aki alig kapaszkodik az iskolai társadalmi ranglétra legalsó fokán, titokban azt hiszi, hogy ő a megkínzott főszereplője valamilyen pszichológiai thrillernek. Napjait azzal tölti, hogy kitalálja, hogyan zavarhatná meg osztálytársai békés életét, és Anna Yamada, az osztály bálványa után epekedik. De Kyotaro közel sem olyan problémás tini, mint amilyennek mutatja magát… és kiderül, hogy Anna maga is kissé furcsa!

Vélemény, hozzászólás?