You are currently viewing The Apothecary Diaries anime bejelentve, trailerrel

The Apothecary Diaries anime bejelentve, trailerrel

Anime banner

Hivatalosan is bejelentették a The Apothecary Diaries anime adaptációját. A sorozat a 10. helyen áll a 2022-es „Manga We Want To See Animated” listán. A sorozatot az OLM animálja. Norihiro Naganuma fogja rendezni az animét, amelyet a TOHO Animation gyárt, és az OLM (Komi Can’t Communicate) animál. Aoi Yuuki lesz a főszereplő, Maomao hangja.

Natsu Hyuga The Apothecary Diaries című könyvét jelenleg a Shufunutomo adja ki, és 12 kötetet jelentet meg, több mint 21 millió példányban. Itsuki Nanao 2017 májusában indította útjára a mangaadaptációt. A Square Enix adja ki jelenleg a mangát, és jelenleg 10 kötettel rendelkezik. A J-Novel Club adja ki angolul a The Apothecary Diaries-t, és a cselekményt a következőképpen írja le:

Keleten van egy ország, amelyet egy császár ural, akinek hitvesei és szolgáló asszonyai egy kiterjedt komplexumban élnek, amelyet hougongnak, a hátsó palotának hívnak. Maomao, a szerény lány, akit patikus apja nevelt fel egy szerény városban, soha nem gondolta volna, hogy a hátsó palotának bármi köze is lesz hozzá – egészen addig, amíg el nem rabolják és el nem adják, hogy ott szolgáljon. Bár közönségesnek tűnik, Maomao gyors észjárású, éles elméjű és kiterjedt orvosi ismeretekkel rendelkezik. Ez a titka, egészen addig, amíg nem találkozik a palota egy legalább olyan éleslátó lakosával, mint ő: a főeunuch Jinshivel. Ő átlát Maomao homlokzatán, és nem más, mint a császár kedvenc hitvese udvarhölgyévé teszi… hogy a hölgy megkóstolhassa a hölgy ételét, hogy megmérgezhesse!

Az úrnője oldalán Maomao elkezd megismerni mindent, ami a hátsó palotában történik. Élhet-e valaha is nyugodt életet, vagy következtető képessége és csillapíthatatlan kíváncsisága egyre több kalandot és egyre több veszélyt hoz számára?

The Apothecary Diaries

Vélemény, hozzászólás?