You are currently viewing Tensura: Scarlet Bond anime bemutatja Miyu Tomita szerepét, mint Violet a szinkronszínésznő kommentárjával

Tensura: Scarlet Bond anime bemutatja Miyu Tomita szerepét, mint Violet a szinkronszínésznő kommentárjával

That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie: Scarlet Bond (Tensura) anime bemutatott egy új karaktert, Violet-et, és szinkronszínésznőjét, Miyu Tomita-t. A Studio 8bit animálta a filmadaptációt, amelynek premierje 2022. november 25-én volt. Az animesorozat hivatalos Twitter-fiókja csütörtökön posztolt egy képet a karakterről a hivatalos weboldalra mutató linkkel együtt, a következő felirattal: „Bejelentést tettünk a ‘The Being’-ről”. A hivatalos weboldalon két képernyőfotó látható Diablóval és Violettel, akit egy új karakterként mutattak be, aki kulcsszerepet kap a filmben. Diablóhoz hasonlóan ő is egy Demon Primordial (lila).

Violet
Diablo és Violet

Miyu Tomita, aki a Kaguya-sama című filmben Miko Iino szinkronszínésznőjeként ismert: Love is War és Gabriel White Tenma Gabriel DropOut című filmben, a Tensura animefilmben Violet új szerepéről nyilatkozott:

Én vagyok Miyu Tomita. Az az öröm ért, hogy Violet szerepében játszhatok. El sem tudtam képzelni, hogy ilyen pozíciójú szerepet kaphatok, mint ez a karakter…! Ez nagyon boldoggá tesz engem! Mivel ő az egyik Demon Primordials, a karakter hangját a démoni vonások alapján adtam, mint a kegyetlenség és a hidegség, de kis, imádnivaló rezgésekkel is, hogy emlékeztessem a megjelenésére. Nagyon megköszönném, ha tetszene a hangja! Köszönöm a támogatást!

A szinkronszínésznő a fent említett bejegyzést az anime hivatalos Twitter-fiókjáról idézte, és egy részéből kiderült, hogy ideges: „Mivel az összes néző már meghallgatta a hangomat a mozikban, idegesen vártam ezt a napot!”.

A That Time I Got Reincarnated as a Slime eredetileg a Fuse Shosetsuka ni Naro web novel szolgáltatáson futó light novel sorozata volt. Jelenleg Mitz Vah művészetével jelenik meg a MICRO MAGAZINE regénykiadó GC NOVELS gondozásában. A Scarlet Bond film a Tensura anime sorozat legújabb anime adaptációja, amelyet a Studio 8bit animált Yasuhito Kikuchi rendezésében, a szerző új története alapján.

Vélemény, hozzászólás?