You are currently viewing Technoroid Overmind anime első része január 4-én kerül bemutatásra

Technoroid Overmind anime első része január 4-én kerül bemutatásra

Anime banner

A Technoroid Overmind – a Noriyasu Agematsu, RUCCA és Elements Garden Technoroid multimédia projektjének televíziós anime része – hivatalos weboldalán hétfőn derült ki, hogy az anime premierje január 4-én lesz. Az anime a TV Tokyo és a TV Osaka csatornákon kerül adásba, és számos platformon streamelhető lesz Japánban, többek között az Abema, DMM TV, Amazon Prime Video, Hulu, d Anime Store és más platformokon. Az anime júliusról azért csúszott, mert a produkciós cég, a Doga Kobo áprilisban ideiglenesen bezárt, mivel a COVID-19-cel diagnosztizált munkatársak számának gyors növekedése miatt.

A „nyomorult, gyönyörű androidok” története a Bábel szórakoztató tornyán játszódik, amely az emberiség új reményforrása, miután a klímaváltozás víz alá süllyesztette a világot. Számos egyedi zenei egység verseng azért, hogy feljusson a Bábel csúcsára, előadásaikkal meghatva az emberek és az androidok szívét.

Ka Hee Im (epizódrendező az Aikatsu Stars!, Aikatsu Friends!, Sonny Boy, Yashahime: Princess Half-Demon) rendezi az animét a Doga Kobónál, a felügyeletet pedig Ai Yoshimura (rendező a Blue Spring Ride, Dance with Devils, My Teen Romantic Comedy SNAFU című filmekben) látja el. Ayumi Sekine (IDOLiSH7, Makura no Danshi, The Night Beyond the Tricornered Window) felel a sorozat forgatókönyvéért, Saori Sakiguchi (number24) pedig a karaktereket tervezi LAM (takt op. Destiny) eredeti tervei alapján.

Elements Garden (az Uta no Prince Sama, Symphogear franchise-ok zeneszerzője) és RUCCA (ID: INVADED, Bloom Into You főcímdalszövege) komponálja a zenét, Yukio Nagasaki pedig a hangot rendezi. A LAM és a Katō’s Rai-Rai Public Company, Ltd. alkotta meg a címet és a logót, a LOGIC&MAGIC pedig a CG-t készíti.

Vélemény, hozzászólás?