You are currently viewing Szünetet tart a BTS

Szünetet tart a BTS

Egy több, mint egy órás Youtube videóban elmondták a népszerű k-pop banda tagjai többek között azt is, hogy szünetet tartanak, s a közeljövőben önmagukra és különböző szólóprojektjeikre fognak koncentrálni. Ezt azzal indolkolták, hogy úgy érzik egy olyan pontra jutottak el, ahonnan nem tudják, hogy merre, milyen célok felé lenne érdemes tovább haladni együtt.

A rapper RM azt mondta: „Most csak kipréselni tudom magamból a szövegeket, mert az emberek és a rajongók igényeit valahogy ki kell elégíteni. Nagyon fájdalmas, de ez a munka már csak ilyen.” Azt is hozzátette, hogy nagyon nagy nyomás alatt vannak k-pop idolokként és ez bizony hatással van rájuk. Kifejtette a rendszer problémáit is, ami beskatulyázza a művészeket. A teljes Youtube videót itt láthatjátok:

Azonban szerencsére megnyugtattak mindenkit, hogy a csapat nem oszlik fel és újra összeállnak majd, bár ennek időpontját nem tudják még. A BTS bejelentése a szünetről alig néhány nappal azután érkezett, hogy a csapat kiadta legújabb, Proof című albumát. Szólóban elsőként J-Hope fog debütálni, aki nyáron fellép a chicagói Lollapalooza-fesztiválon is.

Aggódni semmiképpen sem kell, hiszen ez már a harmadik szünete a BTS-nek 2019 óta. Az együttes legutóbb tavaly év végén tartott egy hosszabb szünetet, hogy az ünnepeket a családjaikkal tölthessék.

Forbes cikk

Vélemény, hozzászólás?