You are currently viewing Spy x Family útikönyve angol nyelvű kiadást is kap

Spy x Family útikönyve angol nyelvű kiadást is kap

Ez a titkos információ csak a Spy x Family rajongók számára engedélyezett: az akció-vígjátéksorozatból még idén megjelenik egy útikönyv és egy regény. Az Anime Dork szerint a Viz Media bejelentette, hogy kiadja a Spy x Family című regényt: Family Portrait és a hivatalos útikönyvet Spy x Family: The Official Guide-Eyes Only című hivatalos útikönyvét a 2023-as őszi kínálat részeként. A regény öt eredeti történetet fog nyilvánosságra hozni, amelyekben a család mindenféle kiránduláson vesz részt, többek között Anya kempingezni megy, Yuri bébiszitterkedős kalandja Anya-val, Franky romantikus tanácsot kér Loidtól, Yor rémülete egy családi portréfestés közepette és egy történet a Forgereket megfigyelő idegenekről. Spy x Family: The Official Guide-Eyes Only tartalmaz kulisszák mögötti részleteket, egy interjút Tatsuya Endo mangakával, eddig nem látott illusztrációkat, valamint a sorozat előtt tisztelegve tizenhat művész illusztrációit. Ezek a művészek többek között a Hell’s Paradise: Jigokuraku Yuji Kaku, a Blue Exorcist Kazue Kato és az Attack on Titan Hajime Isayama.

Attack on titan banner

A Spy x Family rajongóknak van mit várniuk

Az ősz sűrű évnek ígérkezik a Spy x Family számára. A 2022 decemberében megrendezett Jump Festa 2023 során a Spy x Family panelen elárulták a második évad és egy új film terveit. A film körüli részletek egyelőre szűkszavúak, bár Endo a bejelentés idején kiadott egy imádnivaló illusztrációt, amely a Forgereket mutatja, amint egy élénkpiros repülőn repülnek, hogy megnézzék a filmet. Legutóbb a 2023 Taipei International Comics & Animation Festivalon Tetsuya Nakatake, a Wit Studio társalapítója elárulta, hogy a stúdió reméli, hogy valamikor idén ősszel megjelenik a második évad és a film is.

A Spy x Family világszerte belopta magát a rajongók szívébe egy meglehetősen szokatlan család ábrázolásával. Külsőre a legtöbb ember nem gondolná, hogy a Forgerek között bármi rendellenes lenne: az apa, Loid Forger egy elismert pszichiáter, míg az anya, Yor Briar egy civil munkás. Loid mindig a semmiből bukkan fel, és úgy tűnik, mindent tud, szinte mintha kém lenne, Yornak pedig elképesztő akrobatikus képességei vannak, imádja az éles és fényes tárgyakat, és kreatív módon tud megölni valakit. Ha senki sem tudná jobban, azt hinnék, hogy bérgyilkos! Eközben az elit magániskolába, az Éden Akadémiára nemrég felvették az édes kislányukat, Anya-t, aki néha a legfurcsább dolgokat mondja, szinte mintha olvasni tudna az emberek gondolataiban.

Endo mangasorozatának példányszáma 2022 decemberére elérte a 29 millió példányt, és 2021 májusa óta több kötete is felkerült a New York Times bestsellerlistájára. A Spy x Family elnyerte a francia Babelio olvasói díjátadón a legjobb mangasorozatnak járó díjat, és jelölték az Eisner- és a Harvey-díjra a legjobb mangának járó díjra. A sorozat anime-adaptációt kapott a Wit Studio és a CloverWork együttműködésének jóvoltából, így 2022 áprilisában a rajongók képernyőjére kerül a sorozat. A Spy x Family első évada a Hulu és a Crunchyroll oldalakon is elérhető. A regény és az útikönyv idén ősszel jelenik meg.

Vélemény, hozzászólás?