You are currently viewing Spy Classroom anime új traileréből megtudhatjuk a premierdátumot

Spy Classroom anime új traileréből megtudhatjuk a premierdátumot

Anime banner

A Spy Classroom közelgő anime-adaptációja szerdán a YouTube-on élőben közvetítette a főbb látványterveket és a trailert, valamint a január 5-i premierdátumot. Yuichiro Umehara (Klaus), Sora Amamiya (Lily), Nao Toyama (Sybilla) és Sumire Uesaka (Tia) vett részt rajta. Az adaptációt a Studio feel. animálja.

Spy Classroom – Fő látványterv

A Studio feel. animálja a Spy Classroom című animét, amely a Takemachi által írt és Tomari által illusztrált azonos című light novel sorozaton alapul. A regényt jelenleg a Kadokawa Fujimi Fantasia Bunko kiadónál jelenteti meg. A Yen Press licencelte a light novel-t az angol kiadáshoz, és a cselekményt a következőképpen írja le:

Egy pusztító katonai konfliktust követően az országok az árnyékban vívják háborúikat. Egy szokatlan kém, Klaus, aki furcsaságai ellenére sosem vallott kudarcot a munkájában, és egy csapatot épít, hogy elvállaljon egy lehetetlen küldetést – olyat, amely több mint 90 százalékos eséllyel kudarcot vall. A kiválasztott tagjai azonban mindannyian gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező balekok. Minden trükköt be kell vetniük (és néhányat, ami nem), hogy bebizonyítsák, hogy megfelelnek a feladatnak!

A fő trailerben a nonoc „Tomoshibi” című nyitódala hallható.

Vélemény, hozzászólás?