You are currently viewing Spy Classroom anime kiadott egy trailer és egy karakterképet Annette-ről

Spy Classroom anime kiadott egy trailer és egy karakterképet Annette-ről

A Spy Classroom közelgő anime adaptációja kiadott egy karakterképet és egy trailert Annette-ről. A premierdátumot 2023 januárjára tűzték ki.

Spy Classroom Annette

Tomori Kusunoki, akit a The Misfit of Demon King Academy és a Chainsaw Man című animéből ismert Misha Necron és Makima szerepéről, Annette hangját adja a Spy Classroom animében. A frissen posztolt trailert alább megnézhetitek:

Spy Classroom Annette Trailer

A Studio feel. animálja a Spy Classroom című animét, amely a Takemachi által írt és Tomari által illusztrált azonos című light novel sorozaton alapul. A regényt jelenleg a Kadokawa Fujimi Fantasia Bunko kiadónál jelenteti meg.

A Yen Press licencelte a light novel-t az angol kiadáshoz, és a cselekményt a következőképpen írja le:

Egy pusztító katonai konfliktust követően az országok az árnyékból vívják háborúikat. Egy szokatlan kém, Klaus, aki furcsaságai ellenére sosem vallott kudarcot a munkájában, egy csapatot épít, hogy elvállaljon egy lehetetlen küldetést – olyat, amely több mint 90 százalékos eséllyel kudarcot vall. A kiválasztott tagjai azonban mindannyian gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező újoncok. Minden trükköt be kell vetniük, hogy bebizonyítsák, hogy megfelelnek a feladatnak!

Vélemény, hozzászólás?