You are currently viewing Solo Leveling videójátékot jelentettek be PC-re és mobilra
Solo Leveling

Solo Leveling videójátékot jelentettek be PC-re és mobilra

Anime banner

Solo Leveling rajongók örömére a sorozat visszatért! Azonban nem úgy, ahogyan azt vártátok volna. A nagy érdeklődéssel várt anime sorozat vagy a bejelentett kevésbé fogadott élőszereplős sorozat helyett a sorozat videojáték formájában tér vissza! 

A Netmarble a mai nap folyamán egy koreai sajtótájékoztatón jelentette be új játékcsaládját. Természetesen az, ami a legtöbb szemet megragadta, az az új akció-RPG játékuk lesz, ami a mostanra híressé vált Solo Leveling sorozaton alapul. 

Ki gondolta volna, hogy kevesebb, mint egy hónappal a sorozat hivatalos befejezése után újabb Solo Leveling hírekkel térhetünk vissza! A játék részleteiről és az első hivatalos trailerből alább találsz további infókat, úgyhogy olvass tovább! 

Solo Leveling

Amit eddig a játékról tudunk, az nagyon kevés, azonban a Netmarble hivatalos weboldalán végzett kis kutakodásnak köszönhetően nagyjából képet kaptunk arról, hogy mire számíthatunk. Mivel a játék még korai fejlesztési fázisban van, ezek a részletek idővel változhatnak, vagy a tényleges megjelenéskor másképp nézhetnek ki. Ezzel együtt nézzük meg, hogy mire számíthatunk! 

A játék egy egyjátékos RPG lesz, amely az azonos című híres manhwa alapján készül: Solo Leveling! A játékosok a játékban növelhetik majd harci erejüket azáltal, hogy növelik az árnyékhadseregüket, vagy erős vadászokat gyűjtenek össze, hogy csatlakozzanak a guild-jükhöz. A játék számos filmjelenetet tartalmaz majd, és látszólag követi a manhwa cselekményét. Természetesen a Netmarble stílusos csatajeleneteket is ígér, elképesztő akciókkal! 

Trailer 

Az alábbiakban az új játék első trailerét láthatjuk, amely a bejelentéssel együtt jelent meg. Ebben gameplay és cut scene-ek is vannak, amelyeket végül a játékban láthatunk majd. 

Szinopszis 
A Solo Leveling egy vadász, Sung Jinwoo történetét meséli el, aki egy titokzatos dungeonba lép egy csapat vadász társaságában. A dolgok azonban szörnyen rosszul alakulnak, és az egész csapatát megölik. Amikor felébred, rájön, hogy egy titokzatos rendszert kapott, ahol növelheti az erőszintjét, pusztán azzal, hogy szörnyeket gyilkol. Ez Jin Woo szóló szintlépésének története. 

Vélemény, hozzászólás?