You are currently viewing Scott Pilgrim animét jelentettek be

Scott Pilgrim animét jelentettek be

Anime banner
Scott pilgrim

Az alkotó Bryan Lee O’Malley lenne a showrunner, Eunyoung Choi a producer, Abel Góngora pedig a rendező. 

 A The Hollywood Reporter magazin pénteken jelentette, hogy a Netflix és a Universal Studio-hoz tartozó Universal Content Productions (UCP) anime-sorozatot fejleszt Bryan Lee O’Malley Scott Pilgrim című képregénysorozatából. O’Malley írja a projektet, és BenDavid Grabinski (Are You Afraid of the Dark? sorozat) mellett ő lesz a vezető producer. Ha a projekt sorozatgyártásra kerül, O’Malley és Grabinski lesz a showrunner is. A japán Science SARU (DEVILMAN crybaby, The Heike Story, Keep Your Hands Off Eizouken!) animálná a projektet, melynek producere a cég vezérigazgatója, Eunyoung Choi, rendezője pedig Abel Góngora (Star Wars: Visions „TO-B1”) lenne. 

Edgar Wright, a 2010-es élőszereplős filmadaptáció rendezője és társszerzője szintén executive producer lesz, produceri partnerével, Nira Parkkal, a film társszerzőjével, Michael Bacallal, valamint a Marc Platt Productions Marc Platt, Jared LeBoff és Adam Seigel producerekkel. 

A Scott Pilgrim egy húszéves torontói indie rocker kalandjairól szól, aki munkát keres és próbálja elkerülni, hogy kirúgják a lakásából. 

Wright 2020-ban utalt arra, hogy „vannak tervek arra, hogy animációs formában újra feldolgozzák az anyagot. […] Bryannal és Jareddel már egy ideje beszélgetünk erről: Mi lenne, ha anime formájában csinálnánk valamit a könyvekkel?” 

Vélemény, hozzászólás?