Kohaku koi

Egy kicsi, de annál lelkesebb csapat vagyunk, akik rajonganak az animékért, mangákért és az ázsiai kultúráért. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert szerettünk volna egy magyar nyelvű online magazint, ami kimondottan ezekre a témákra koncentrál. Reméljük, hogy idővel sikerül egy fantasztikus közösséget kialakítanunk itt az oldalon és a különböző social media felületeinken is. Ezenkívül egy webshopot is üzemeltetünk, hogy könnyebben és gyorsabban hozzájuthassatok kedvenc ereklyéitekhez vagy kawaii kiegészítőitekhez. Próbálunk minél több rendezvényen és expon is részt venni. Ezekről alul láthattok majd képeket. 😊

Kis érdekesség: az oldalunk a vörös foltos fehér koiról kapta a nevét (https://en.wikipedia.org/wiki/K%C5%8Dhaku_(fish)), nem pedig a Dr. Stone, Tsukihime, Spirited away vagy InuYasha karakterről.

Reméljük, hogy kellemesen töltöd majd az idődet nálunk! :3

Tagok

Lia(ndra)

Liandra

Az ötletgazda. Viszonylag későn ismerkedtem meg az animékkel a szokásos Dragon Ball + Sailor Moon kombón kívül, viszont egyből beleszerettem a műfajba. Az első anime, amit láttam, a Hellsing volt tinédzser koromban, utána az Elfen Lied következett, úgyhogy azt lehet mondani, hogy eléggé a mélyvízbe ugrottam rögtön. Az örök kedvenc animém a Death Note. Műfaj tekintetében mindenevő vagyok, de kevés szabadidővel rendelkezem, ezért minden seasonben csak a legjobb animékre van időm sajnos.

A másik kedvenc témaköröm az oldalon a PC játékok, ugyanis 4 éves korom óta játszok és mindig is az egyik legfontosabb része fog maradni az életemnek. Mostanában sajnos már ennek a hobbimnak se tudok olyan sűrűn hódolni, mint szeretném és annyira naprakész se vagyok hírek tekintetében, de nagyon igyekszem. A kedvenc műfajaim: MMORPG, RPG, RTS, tycoon jellegű játékok, visual novel és olyan interaktív sztorik, ahol a játék alakulását be lehet folyásolni (mint pl. a Life is Strange részek).

Főállásban szoftverfejlesztő vagyok. Jelenleg kínaiul tanulok.

A csapatban én hozom a legtöbb döntést és én fejlesztem az oldalt is.

TRuve

Az ambiciózus anime fan. Relatív fiatalon ismerkedtem meg az animékkel, azonban még nem tudtam hogy animét nézek. Az első animék, amiket láttam az Inuyasha, yu yu hakusho és a Tsubasa kapitány volt. Az első Anime, amit céltudatosan kezdtem el nézni az Elfen Lied volt. A kedvenc animéim: Tengen Toppa Gurren-Lagann , Code Geass, Hajime no Ippo, Koukyou Shihen Eureka Seven. 

A fő szenvedélyem viszont a gaming és streaming (www.twitch.tv/truve_official). Az első játékok, amikkel elkezdtem játszani az Age Of Empires, illetve  Call of duty 1 volt. Ezekután beleástam magam a Counter Strike világába és elkezdtem versenyekre járni, ahol sok versenyen jól szerepeltem. Jelenleg főleg Valorant-ban versenyzek és próbálom képviselni az országot külföldön is. 

A csapatban én írom a legtöbb cikket és én látom el a logisztikával kapcsolatos napi teendőket.

Füli

A csapat hivatalos kabalaállatkája, egy 9 éves fiú csincsilla. Hobbija: homokfürdők, nappal aludni és este felkelteni a gazdáit, megrágni bármit, ami elé kerül.

Galéria

Fantasy Expo 2022 február