You are currently viewing Rent-a-Girlfriend megvan a hivatalos bejelentése a 3. évadnak

Rent-a-Girlfriend megvan a hivatalos bejelentése a 3. évadnak

A Rent-a-Girlfriend 3. évada hivatalosan is készül, ahogy azt a második évad fináléja után ma bejelentették. A második évad ma ért véget, 12 epizód után. A Rent-a-Girlfriend sorozatot Kanokari néven ismerhetjük, az eredeti japán cím Kanojo, Okarishimasu után. A harmadik évadot egy rövid chibi-stílusú videóval jelentették be, amelyben a lányok szerepelnek:

Egyelőre semmilyen részletet nem árultak el. Kazuomi Koga rendezi a Rent-a-Girlfriend anime harmadik évadát, Kanna Hirayama pedig a karakterterveket. A zenét Hyadain komponálta.

A TMS Entertainment animálta mindkét évadot. A főszereplők között szerepelnek:

  • Shun Horie mint Kazuya Kinoshita
  • Sora Amamiya mint Chizuru
  • Rie Takahashi mint Sumi
  • Nao Toyama mint Ruka
  • Aoi Yuki mint Mami

A történet Reiji Miyajima mangája alapján készült. A Kodansha adja ki a mangát angolul, és a következőképpen írja le a cselekményt:

A mai Japánban a „kölcsönző” szolgáltatások egy délutánt tudnak biztosítani egy „baráttal”, egy „szülővel” vagy akár egy ál-barátnővel! Miután barátnője megdöbbentő módon elárulta, a szerencsétlen elsőéves Kazuya éppen eléggé elkeseredik ahhoz, hogy kipróbálja. De hamar rájön, milyen bonyolult lehet egy érzelmi kapcsolatot „kibérelni”, és új „barátnője”, aki igyekszik titokban tartani mellékes tevékenységét, pánikba esik, amikor rájön, hogy a valódi élete és Kazuya élete meglepő módon összefonódik! A család, az iskola és az élet is kezd elromlani… Az édes, de naiv fiú találkozik az aranyos, de könyörtelen lánnyal ebben a 21. századi manga-romkomban!

Vélemény, hozzászólás?