You are currently viewing Ranking of Kings anime bejelentette áprilisi premierjét

Ranking of Kings anime bejelentette áprilisi premierjét

Sōsuke Tōka Ranking of Kings című mangájának anime hivatalos Twitter-fiókja egy teaser promóciós videót és a Ōsama Ranking kulcsfontosságú látványtervét mutatta be: Yūki no Takarabako (Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage) című különleges epizódot vasárnap. A teaser az epizód 2023. áprilisi premierjét jelenti be. (A japán bejelentés szövegezése nem határozza meg az epizódok számát).

Az epizód egy olyan történetet mesél el, amelyet az eredeti anime-ban nem láthattunk, és a visszatérő szereplők és a stábtagok is részt vesznek benne. Az anime a Fuji TV Noitamina műsorblokkjában kerül adásba. A Ranking of Kings anime premierje 2021 októberében volt, és két folyamatos kurzuson (negyedéven) keresztül futott. A Funimation és a Crunchyroll streamelte az animét, ahogy Japánban adásba került, és az angol szinkront is streamelte.

Yousuke Hatta (One-Punch Man epizódrendező, Boogiepop and Others rendezőasszisztens) rendezte az animét a Wit stúdióban, Arifumi Imai volt a rendezőasszisztens. Taku Kishimoto (91 Days, Fruits Basket 2019, Moriarty the Patriot) volt a sorozat forgatókönyvéért felelős. Atsuko Nozaki (Tokyo Magnitude 8.0, The Legend of Heroes: Trails in the Sky) tervezte a karaktereket, míg Masaki Kawake volt a mellékszereplő-dizájner. Mindketten vezető animációs rendezőként vannak feltüntetve. Makoto Fuchigami volt a fő vonalrendező. Masaru Oshiro, Shin Ogasawara és Nozomu Fujii voltak a fő animátorok. MAYUKO komponálta a zenét. A King Gnu zenekar (első Banana Fish ending) adta elő a „BOY” című nyitódalt. Yama adta elő a befejező főcímdalt „Oz”.

A webmanga középpontjában Bojji, a süket, erőtlen herceg áll, aki még a gyermekkarddal sem tud bánni. Elsőszülött fiúként keményen küzd és arról álmodik, hogy ő lesz a világ legnagyobb királya. Az emberek azonban a háta mögött azt mormolják róla, hogy „egy semmirekellő herceg” és „kizárt, hogy király legyen”. Bojjinak sikerül megszereznie élete első barátját, „Kage”-t (árnyék) – egy szó szerinti árnyékot a földön, aki valahogy jól megérti Bojjit. (Kage a Kage orgyilkos klán túlélője, amelyet szinte teljesen kiirtottak. Kage már nem gyilkos, most lopással keresi a kenyerét). A történet Bojji felnőtté válását követi végig, amint különböző emberekkel találkozik, kezdve a Kage-gel való sorsdöntő találkozással.

Tōka 2017 májusa óta folytatja a mangát a Manga Hack nevű, felhasználók által beküldött mangás weboldalon és más helyszíneken. A Kadokawa április 12-én adta ki a 13. összeállított kötetet.

Vélemény, hozzászólás?