You are currently viewing Pokémon: Ash-t és Pikachu-t hivatalosan is leváltják a sorozat főszereplői közül

Pokémon: Ash-t és Pikachu-t hivatalosan is leváltják a sorozat főszereplői közül

így van, ez már hivatalos. A Pokémon anime egészen más irányba fog haladni, ugyanis most bejelentették, hogy a sorozat két új főszereplőt vezet be Ash helyére. Korábban azt pletykálták, hogy Ash a legújabb anime-sorozat, a Pokémon Ultimate Journeys végén le fog lépni, és most egy új teaser trailerben, amelyet a Pokémon hivatalos Twitter-fiókján tettek közzé, megerősítették, hogy ez így is lesz.

„Egy teljesen új Pokémon-sorozatot jelentettek be!” – áll a tweetben. „Csatlakozz két új karakterhez és három Paldea starter Pokémonhoz a Pokémonok világában való kalandozáshoz! Ráadásul emlékezz meg Ash utazásáról a Pokémon Ultimate Journeys-t a lezáró különleges epizódokkal: The Series.” A trailer megerősíti, hogy „Ash és Pikachu történetének utolsó fejezete” 11 epizódból áll majd, amelyek 2023 januárjától kerülnek adásba Japánban. Egy 25 éves kaland után, amelyben végül Pokémon-bajnok lett, azt hiszem, joggal mondhatjuk, hogy a srác mindenképpen megérdemel egy kis szünetet, de nehéz elképzelni, milyen lesz a sorozat nélküle. Jobb, ha elkezdünk felkészülni egy érzelmes búcsúra.

Ami az új főszereplőket illeti, még nem tudni, milyenek lesznek – úgy néz ki, hogy az egyiknek Sprigatito, a másiknak pedig Fuecoco és Quaxly. Vajon tárt karokkal fogadják majd őket, miután Ash-t és Pikachut kirúgták a reflektorfényből? Talán nem, de szerintem érdekes lesz látni, milyen irányt vesz az anime a változás következtében. De kérlek, kérlek, tartsd meg a Team Rocket-et.

Ash első különleges epizódjának premierje január 13-án lesz, így már nem kell sokat várni rá. A vadonatúj sorozat indulási dátumát azonban a cikk írásakor még nem közölték, úgyhogy erre várnunk kell.

Pokemon banner

Vélemény, hozzászólás?