You are currently viewing Öt top tier kínai anime (donghua), amik bárkinek tetszhetnek

Öt top tier kínai anime (donghua), amik bárkinek tetszhetnek

Mindenki arról beszél, mennyire jók a japán animék, de van néhány más ország, például Dél-Korea és Kína, amely elkezdett felzárkózni Japánhoz ezen a területen. 

5. Wo de Tian Jie Nu You  (My Cultivator Girlfriend) 

Amikor először hallottam erről az animéről, nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz. A „My Cultivator Girlfriend” története remek, mivel olyan műfajokra terjed ki, mint a kaland, a nagyhatalom és a romantika. Nyilvánvaló, hogy ezt a kínai animét-t élvezetes lesz nézni. 

4. Hitori No Shita: The Outcast 

Cho Soran főiskola hallgatója akaratlanul is felfedezi nagyapja titkos örökségét, amikor a rivális klánok harcosai az örökölt rejtett erejéért elkezdik üldözni. Chulan később rájön, hogy nagyapjától szupererőt örökölt. Ettől a pillanattól kezd megváltozni főszereplőnk sorsa. 

3. Mo Dao Zu Shi  (Grandmaster of Demonic Cultivation) 

Ez a kínai anime egy nagyon hangulatos sorozat, egy igazi remekmű, az animáció magával ragadó, a párbeszédek és a zene is kitűnő. Az anime a Wei Wu Xian és Lan Wang Ji történetét meséli el. Varázs tréningen találkoznak egymással, ahol szövetséget kötnek és elkezdenek együtt dolgozni a szellemvilág számos misztériumának, a démonokkal és szellemekkel szembeni küzdelem hatékony megfejtésére. 

2. Quanzhi Fashi   (Full Time Magister) 

A 2. helyen áll a Full Time Magister, amelyet Kínában készítettek. Ez egy érdekes varázs anime egy „OP” főszereplővel, aki egy fontos céllal éli az életét. Bár hatalmas szuper erővel rendelkezik, megpróbálja elrejteni valódi hatalmát mindenki elől. 

1. Quanzhi Gaoshou   (The King’s Avatar) 

Íme a listánk 1. helye, a King’s Avatar, egy kínai anime, amely nemcsak Kínában népszerű, de mára a valaha készített legjobb japán anime sorozatokkal is vetekszik Ez a Donghua Ona sorozat szinte egy tökéletes anime, amely egy fantáziavilágban játszódik, vonzó akciójelenetekkel. Az anime a főszereplő, Ye Xiu, egy rendkívüli profi játékos történetét mutatja be, aki kénytelen visszavonulni. 

Vélemény, hozzászólás?