You are currently viewing Nights with a Cat anime 2. évada 2023-ban érkezik

Nights with a Cat anime 2. évada 2023-ban érkezik

Anime banner

A Kadokawa szerdán bejelentette, hogy Kyuryu Z Nights with a Cat (Yoru wa Neko to Issho) című mangájának anime változata idén második évadot kap. A Kadokawa a bejelentés alkalmából felfedte a második évad fő látványtervét és Kyuryu Z egy illusztrációját.

Az anime szereplői és stábja visszatér a második évadban. Minoru Ashina rendezi az animét a Studio Puyukai stúdióban, és a forgatókönyveket is ő írja. Minoru Takehara rajzolja a karakterterveket, és ő az animációs rendező is. Kana Utatane komponálja a zenét. Fumiyuki Go a hangrendező. Az anime első évadának premierje 2022. augusztus 3-án volt a Tokyo MX-en, augusztus 4-én pedig az AT-X-en. Az anime a hivatalos YouTube-csatornáján is hetente streamelt epizódokat. Az évad 30. és egyben utolsó epizódja szerdán került adásba.

A Yen Press licencelte a mangát, és 2022 októberében megjelentette a második kötetet. A cég leírja a történetet:

Amikor Fuuta este fáradtan hazaér, csak az új macskájával szeretne időt tölteni. A házimacskák minden titokzatos szokását és manírját gondosan reprodukálja ez a laza és aranyos vígjáték az imádnivaló szőrgombóccal való együttélésről!

Kyuryu Z először személyes Twitter-fiókján tette közzé a mangát, ahol népszerű sláger lett. A Kadokawa 2022 októberében adta ki a manga negyedik nyomtatott kötetét.

Vélemény, hozzászólás?