You are currently viewing NieR:Automata animét 2023 januárjára tervezi A-1 Pictures Stúdió
NIER:Automata

NieR:Automata animét 2023 januárjára tervezi A-1 Pictures Stúdió

A „NieR: Automata Ver1.1a” című TV anime a tervek szerint 2023 januárjában jelenik meg. Az animét az A-1 Pictures készíti. Új trailer, stáblista, szereplőgárda és karakterposzterek kerültek elő.

A „NieR: Automata” története egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiséget a Holdra evakuálták, miután az idegenek megtámadták, akik gépeket használtak az emberek legyőzésére. Az emberek egy aprócska csoportja, akiknek sikerült elmenekülniük a Holdra, ellentámadást indított „android” harcosok alkalmazásával, hogy visszafoglalják a Földet.

Ryoji Masuyama rendezi a sorozatot, Masuyama és Yoko Taro komponálja a zenét, az anime producere pedig az A-1 Pictures lesz. A játék folytatásában Yui Ishikawa lesz 2B hangja, Natsuki Hanae 9S hangja, Hiroki Yasumoto Pod042 hangja, Kaoru Akiyama pedig Pod153 hangja.

Stáb

  • Rendező: Ryoji Masuyama
  • Sorozat kompozíciója: Yoko Taro és Ryoji Masuyama
  • Karaktertervezés, vezető animációs rendező: Jun Nakai
  • Zene: MONACA
  • Produkció: A-1 Pictures

Cast

  • 2B: Yui Ishikawa
  • 9S: Natsuki Hanae
  • Pod 042: Hiroki Yasumoto
  • Pod 153: Kaoru Akiyama

A NieR:Automata egy akció-szerepjáték, amely először 2017-ben jelent meg. A PlatinumGames készítette a 2010-es Nier játék folytatásaként, a Square Enix pedig kiadta. A játék először PS4-en és Windowson (a Steamen keresztül) volt elérhető, de egy évvel később megjelent az Xbox One verzión is. A Replicant ver.1.22474484487139., a játék felújított változata 2021-ben jelent meg. Yoko Taro Drakengard univerzumához tartoznak a NieR játékok is.

Szinopszis

A NieR:Automata 2B, 9S és A2 androidok történetét meséli el, akik harcolnak azért, hogy visszaszerezzék a hatalmas gépek által uralt, gépvezérelt disztópiát. Az emberiséget egy másik világból származó gépi lények űzték el a Földről. A bolygó visszavételére tett végső erőfeszítésként az emberi ellenállás android katonákból álló hadsereget küld a megszállók elpusztítására. Most a gépek és az androidok közötti háború dúl… Egy háború, amely hamarosan leleplezheti a világ rég elfeledett igazságát.

Vélemény, hozzászólás?