You are currently viewing NieR:Automata anime bemutatott egy trailert és egy képanyagot, és többet megtudhatunk Adam és Eve-ről

NieR:Automata anime bemutatott egy trailert és egy képanyagot, és többet megtudhatunk Adam és Eve-ről

A hamarosan megjelenő NieR:Automata Ver1.1a anime pénteken bemutatott egy trailert és egy képanyagot az Adam and Eve-hez, valamint információkat a szereplőkről és a kommentárjaikról. Az adaptációt a Studio A-1 Pictures animálja, a premierdátumot pedig 2023 januárjára tűzték ki. A projektet 2022 februárjában jelentették be.

A hamarosan megjelenő NieR:Automata anime új képanyagot mutatott be Adam és Eve-ről

A játékban szereplő karakterek szinkronszínészei újra felveszik a szerepeket; Daisuke Namikawa, akit a Hunter x Hunter (2011) Hisoka Marow és Toru Oikawa a Haikyu!!! szinkronszínészeként ismerhetünk, Adam hangját adja, míg Tatsuhisa Suzuki, akit a Seven Deadly Sins Ban és Makoto Tachibana a Free! című filmekből ismerhetünk, a NieR:Automata anime-adaptációban Eve szerepét játssza.

Daisuke Namikawa (Adam):

A látvány gyönyörű! Egyszerre pompás és fakó karakter. Szóval nagyon figyelek az ebből fakadó furcsaságra és az ebből fakadó félelemre. Örülök, ha ez bizonyos értelemben félelemhez is vezet. Remélem, hogy ez a nehezen leírható hangulat örökké tart, másrészt mi lenne, ha megszakadna? És vajon lenne-e még idő, ami eljönne? Bizonyos értelemben ez is félelmetes… Várom már.

Tatsuhisa Suzuki (Eve):

Eve érzésvilága megkülönböztető és érdekes volt, így a szerep nagy benyomást tett rám, amikor beléptem a játékba. Örülök, hogy az Eve-et az új stílusban szállítom nektek, mint az anime adaptáció, miután eltelt az idő, és mindenekelőtt, hogy újra örömel tölt el az Eve szerepének játszása, és örömmel állok a mikrofon elé. Érezni a különbségeket a szobában, minden alkalommal erőfeszítéseket teszek a szerepbe, azzal a gondolattal, hogy az egyediségének jobb megértésével szállítsam őt nektek. Nagyra értékelném, ha újra együtt megszeretnétek a két testvért!

„Játszom veled, ha visszajöttem” – mondja Ádám – „Tényleg? Megígéred?” Kérdezi Éva. A most közzétett trailer az Aniplex YouTube-csatornáján érhető el az alábbiakban:

A cselekménye a következő:

A NieR:Automata a 2B, 9S és A2 androidok történetét meséli el, akik harcolnak azért, hogy visszaszerezzék a hatalmas gépek által uralt, gépvezérelt disztópiát.
Az emberiséget egy másik világból származó gépi lények űzték el a Földről. A bolygó visszavételére tett végső erőfeszítésként az emberi ellenállás android katonákból álló hadsereget küld a megszállók elpusztítására. Most a gépek és az androidok közötti háború dúl… Egy háború, amely hamarosan leleplezheti a világ rég elfeledett igazságát.

Vélemény, hozzászólás?