You are currently viewing A Netflix több animét is feltesz, beleértve néhány All-Time klasszikus címet is

A Netflix több animét is feltesz, beleértve néhány All-Time klasszikus címet is

A Netflix némileg híres arról, hogy rengeteg eredeti sorozatát törli. Az elmúlt hetekben a Resident Evil és a Q-Force is a vágóhídra került, de a törléseket leszámítva még mindig van mit megnézni a streaming szolgáltatáson. Egy új thriller ugrott be a globális top 10-be, és most bejelentették, hogy újabb anime készül.

Nézd meg alább a Netflix Cyberpunk: Edgerunners új trailerét.

Az anime rajongóknak elég jó dolguk volt az utóbbi időben. A Dragon Ball / Fortnite crossover látványosan jól sikerült, és a Netflixre érkező legújabb kiegészítő biztos, hogy az anime rajongókat a belátható jövőben is szórakoztatni fogja.

A Nippon TV hivatalosan is partnerségre lépett a Netflixszel, és 13 új címet hoz a streaming szolgáltatásra. Szeptember 1-jén az előfizetők megnézhetik a Hunter x Hunter első 38 epizódját, valamint az Ouran High School Host Club és a Claymore című sorozatokat.

A következő címek szintén később kerülnek fel a Netflixre: Death Note, Death Note: Relight 1, Death Note: Relight 3, From Me To You, From Me To You Second Season, Berserk, Parasyte – The Maxim, Nana, Hajime No Ippo: The Fighting! And Monster. A Deadline beszámolója szerint ezek a projektek nem lesznek elérhetőek minden területen, de a legtöbb nagy piacot megcélozzák. A Death Note: Relight 2 kapja a legkorlátozottabb megjelenést, mindössze 14 piacon landol.

Vélemény, hozzászólás?