You are currently viewing Naruto riválisa, Sasuke saját manga adaptációt kap

Naruto riválisa, Sasuke saját manga adaptációt kap

A Naruto franchise 20. évfordulója alkalmából a legendás anime és a manga mögött álló csapat rengeteg meglepetéssel készült a rajongóknak. Az egyik üdvözlő meglepetés, hogy a rajongók hamarosan Sasukét is láthatják majd saját mangaadaptációjában.

Az egyik legnépszerűbb Naruto spin-off light novella, a Sasuke Retsuden, mangaadaptációt kap. A manga 2022. október 23-án jelenik meg online a Shueisha Shonen Jump plus alkalmazáson.

Naruto banner

A Sasuke Retsuden története a Naruto Shippuden eseményei után és a Boruto eseményei előtt játszódik, a light novels művészetét pedig a Naruto-sorozat szerzője, Masashi Kishimoto szolgáltatja, a forgatókönyvet pedig Jun Esaka írta. A light novel hatalmas sikert aratott a japán rajongók körében, így nem meglepő, hogy mangaadaptációt is kap.

Sasuke Retsuden története

Miután a 4. nagy shinobi háború véget ért, a shinobi világ hosszú békés időszakot élt meg. Azonban a háború hőse, Naruto elkapott egy betegséget, ami megakadályozta, hogy hozzáférjen a chakrájához. Hogy meggyógyítsa gyermekkori barátját, Sasuke Kakashival és Sakurával együtt útnak indult, hogy megtalálja Naruto betegségének gyógymódját.

A történet tele van igazán aranyos és romantikus pillanatokkal Sakura és Sasuke között, így ha szereted a romantikát, élvezni fogod a készülő mangát.

A Naruto/Boruto sorozat hivatalos Twitter fiókja szerint az új fejezetek nem hetente, hanem kéthetente fognak megjelenni, vagyis havonta két fejezetet.

A mangasorozatot nem Kishimoto fogja rajzolni, hanem egy új mangaka, Shingo Kimura lesz a felelős a rajzolásért. A Sasuke Retsuden light novel november 22-én jelenik meg angolul, és már előrendelhető az Amazonon.

Vélemény, hozzászólás?