You are currently viewing Naoko Yamada rendező készíti a ‘Kimi no Iro’ (Your Color) anime filmet

Naoko Yamada rendező készíti a ‘Kimi no Iro’ (Your Color) anime filmet

A Toho produkciós cég szombaton jelentette be a Kimi no Iro (Your Color) című saját anime filmet, felfedve a főszereplőket és egy teaser promót. A film a tervek szerint 2023 őszén kerül a japán mozikba. Naoko Yamada rendező (K-On! Movie, Koe no Katachi) irányítja az eredeti filmet a Science SARU-nál. A forgatókönyvet Reiko Yoshida (Violet Evergarden, Kimi to, Nami ni Noretara) jegyzi. A zenét Kensuke Ushio (Liz to Aoi Tori, Chainsaw Man) komponálja. A STORY inc. a tervezésért és a gyártásért felelős.

Szinopszis

„Látom az emberek szívét „színesben”.”

Totsuko, egy Nagasaki városból származó középiskolás lány, aki egy küldetésre járó iskolába jár, képes az emberek érzelmeit „színekként” látni – boldog színeket, szomorú színeket, nyugodt színeket, ijedt színeket… Hogy elkerülje a barátok és a család „színének” elsötétítését, odafigyel, olvas a hangulatból, és hazugságokat mond, hogy elfedje a helyzetet.

Totsuko végül egy bandát alapít egy gyönyörű színekkel rendelkező lánnyal és egy zenekedvelő fiúval, miután egy használt könyvesboltban találja magát a város egy eldugott részén. Három túlságosan finomkodó ember összegyűlik, és elkezdenek ifjúsági zenét játszani.

Vélemény, hozzászólás?