You are currently viewing My One-Hit Kill Sister anime előzetese a TrySail nyitó dalát mutatja be

My One-Hit Kill Sister anime előzetese a TrySail nyitó dalát mutatja be

Anime banner

A My One-Hit Kill Sister, a One Turn Kill Sister in Another World című anime hivatalos honlapja: I Started Living in Another World with My Older Sister light novels, csütörtökön elkezdte streamelni az anime új teaser trailerét. A teaser az anime nyitó főcímdalát, a TrySail „Karei One Turn” (Splendid One Turn) című dalát mutatja be.

Hiroaki Takagi (The Great Jahy Will Not Be Defeated! epizódrendező) rendezi az anime-t a Gekkō-nál. Yōhei Kashii (Battle Athletes Victory ReSTART!) felel a sorozat forgatókönyvéért. Yūji Hamada tervezi a karaktereket, míg Maho Tanabe a mellékszereplők tervezéséért felel. Kenichi Kanagawa a szörnyek tervezéséért felelős. Kenichi Kurata a művészeti vezető, míg Ryōta Katsuta és Maki Yamamoto a színes kulcsművészek. Atsushi Tamura a kompozitálásért felelős operatőr. Konoe 2019 decemberében indította útjára a regényeket a Shōsetsuka ni Narō (Let’s Be Novelists) weboldalon. Kenji Taguchi (Ane Log) és Konoe 2020 márciusában indította el a mangaadaptációt a Shogakukan Sunday Webry weboldalán és a Sunday GX magazinban.

Az anime premierje 2023-ban lesz. A Crunchyroll az anime sugárzása közben streamelni fogja az animét.

A történet Asahi Ikusabát követi, egy középiskolás diákot, aki eltévedt és egy másik világban kötött ki. Ismeri a videojátékokat és a fantáziavilágokat, de gyenge, és nincs „csaló képessége”. A másik világban találja meg idősebb nővérét, Mayát, akinek a legerősebb csaló képessége, és testvérkomplexusa is van.

Vélemény, hozzászólás?