You are currently viewing My Hero Academia Battleroyale érkezik PC-re és konzolokra

My Hero Academia Battleroyale érkezik PC-re és konzolokra

A My Hero Academia franchise egy új játékot kap ‘My Hero Academia Rumble’ címmel, ami ingyenesen lesz elérhető PC-n és konzolon. A játék egy battle royal multiplayer lesz, ahol 24 játékos egyszerre versenyezhet. A játékot a Bandai Namco Entertainment fejleszti. 

A Bandai Namco bemutatott egy trailert a játékhoz, amit lentebb megnézhetsz: 

https://www.youtube.com/watch?v=Lba1faxRrNQ

A bemutatkozó streaming során egy 28 perces gameplay is napvilágot látott: 

Jelenleg a játék béta tesztelési fázisban van, ahová a Bandai Namco 10 000 béta tesztelőt toboroz Japánból. A japán rajongók a játék hivatalos weboldalán jelentkezhetnek bétatesztelőnek. Nemzetközi megjelenési dátumot egyelőre nem jelentették be. 

Kōhei Horikoshi 2014 júliusában indította el a My Hero Academia mangasorozatot a Weekly Shonen Jumpban. A Studio Bones vette át a mangasorozatot az anime-adaptációhoz. A sorozat 3 filmet is kapott. 

My hero academia banner

A Crunchyroll a My Hero Academia mangasorozatot a következőképpen jellemzi: 

Izuku egész életében arról álmodott, hogy hős lesz – ez bárki számára nagy cél, de egy szuperképességek nélküli gyerek számára különösen nagy kihívás. Így van, egy olyan világban, ahol a lakosság nyolcvan százaléka rendelkezik valamilyen szuperképességgel, Izuku elég szerencsé tlen volt ahhoz, hogy teljesen normálisnak szülessen. De ez nem elég ahhoz, hogy megakadályozza őt abban, hogy beiratkozzon a világ egyik legtekintélyesebb hős akadémiájára. 

https://kohaku.hu/az-uj-my-hero-academy-fantasztikus-teaser-t-kapott/

Vélemény, hozzászólás?