You are currently viewing Mob Psycho 100 III új trailert mutat be az utolsó Arc előtt

Mob Psycho 100 III új trailert mutat be az utolsó Arc előtt

A Mob Psycho 100 III egy új trailert mutatott be az utolsó Arc előtt, amely a jövő héten kezdődik a 9. epizóddal. A Studio BONES animálja a népszerű sorozat folytatását, amely a ONE által készített mangát hivatott teljes mértékben adaptálni.

Takahiro Hasui rendezi az anime harmadik évadát. Hiroshi Seko felel a sorozat kompozíciójáért, Yoshimichi Kameda pedig ismét karakterterveket készít. A zenét Kenji Kawai komponálja. A Bones stúdió elnöke, Masahiko Minami szerint ebben az évadban nincs CGI, és teljesen kézzel rajzolt. A nyitó főcímdal a Mob Choir „1” című dala, míg a befejező témák a „cobalt” és a „exist” (csak két epizódban használják).

A Mob Psycho 100 anime első évadát a BONES stúdió készítette, és 2016 nyarán került adásba. A második évad 2019-ben következett. A franchise-nak van egy mellékszála is Mob Psycho 100 II: The First Spirits and Such Company Trip – A Journey that Mends the Heart and Heals the Soul címmel, valamint egy Mob Psycho Mini omake és egy összefoglaló epizód Mob Psycho 100 Reigen címmel: The Miraculous Unknown Psychic.
A Mob Psycho 100 a One Punch Man szerzőjeként is ismert ONE manga alapján készült. A sorozatgyártás 2012-ben kezdődött az Ura Sunday magazinban. A manga 2017-ben ért véget 101 fejezet (16 kötet) után. A Mob Psycho 100: Reigen című spin-off sorozat 2018-tól 2019-ig folytatásokban jelent meg.

A Dark Horse licencelte a mangát az angol piacra és a következőképpen írja le a cselekményt:

Neked vagy egy ismerősödnek szüksége van egy ördögűzőre, aki olcsón dolgozik? Reigen a te embered! Mi a titka annak, hogy úgy tud szellemeket elkapni, hogy közben alacsonyan tartja az árakat? Nos, először is, ő egy csaló, másodszor pedig, a minimálbérnél is kevesebbet fizet annak, akinek valódi látnoki ereje van – a tanuló asszisztensének, Shigeónak. Shigeo egy esetlen, de kedves fiú, akinek a másokon való segítés és a velük való kijövetel iránti késztetése össze van kötve a saját érzelmeire helyezett mentális biztonsági zárakkal. Reigen tudja, hogy ki kell használnia Shigeót, hogy az üzletben maradhasson, ugyanakkor jobb híján a mentora és tanácsadója is. És azt is tudja, hogy valahányszor az általában elfojtott srác érzelmei elérik a 100-as szintet, az több pszichikai energiát szabadíthat fel, mint amennyit bármelyikük kezelni tud!

Vélemény, hozzászólás?