You are currently viewing Minden, amit a Chainsaw Man anime-ről tudni kell

Minden, amit a Chainsaw Man anime-ről tudni kell

A Chainsaw Man egy Tatsuki Fujimoto által írt manga, amely eredetileg 2018 és 2020 között jelent meg. Egy olyan világban játszódik, ahol az ördög az emberi félelmekből születnek, és minél erősebb a félelem, annál hatalmasabb az ördög. A másik oldalon az úgynevezett Ördögvadászok állnak, emberek, akik az Ördögök vadászatára és alkalmazására specializálódtak. 

Bár rendkívül véres és erőszakos volt, a Chainsaw Man hatalmas siker volt, így természetes, hogy most már tudjuk, hogy hamarosan anime adaptációt kap. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz, amit a Chainsaw Man animéről tudni kell. 

A Chainsaw Man anime-adaptációt kap, amelyet a MAPPA stúdió készít. Hiroshi Seko fogja írni a sorozatot, Ryū Nakayama és Makoto Nakazomo pedig rendezni.  

2020. december 14-én jelentették be, hogy a manga anime tévésorozat-adaptációt kap, amelyet a MAPPA gyárt. A sorozatot a Jump Festa ’21-en mutatták be a Jump Studio színpadi bemutatósorozat részeként, amely 2020. december 19-én és 20-án zajlott online. 

Chainsaw man

Az anime-sorozat első trailerét a MAPPA Stage 2021 – 10. évfordulója rendezvényen mutatták be 2021. június 27-én. Az anime rendezői Ryū Nakayama (rendező) és Makoto Nakazono (vezető epizódrendező), forgatókönyvírója Hiroshi Seko, karaktertervei Kazutaka Sugiyama, ördögtervei pedig Kiyotaka Oshiyama.  

Ennyi információnk van az anime első évadáról. Nos, megjelenési dátumot még nem adtak meg. A rajongók azt találgatták, hogy a 2021-es őszi szezonban érkezhet, de ez eddig nem történt meg, így nem gondoljuk, hogy 2022 eleje előtt, esetleg – ha minden igazodik – 2021 vége előtt lesz a premier. 

A Chainsaw Man annak ellenére, hogy nincs pontos megjelenési dátuma, már van egy trailere, ami 2021. június 27-én jelent meg. Itt megnézheted: 

Chainsaw Man Stáb tagok
Bár az anime már készül, és már van egy trailerünk is, a Chainsaw Man szereplőgárdája még nem ismert, ami kissé furcsa. A stáb néhány tagját ugyan ismerjük, de a szereplők személye még mindig rejtély, így azt sem tudjuk, hogy ki fogja megszólaltatni a karaktereket az animében.

Ami az ismert stábtagokat illeti, ők a következők:

Ryū Nakayama mint rendező (Jujutsu Kaisen)
Hiroshi Seko mint a forgatókönyv rendező (Dorohedoro)
Kazutaka Sugiyama mint a karaktertervező (Mushoku Tensei)
Tatsuya Yoshihara mint akciórendező (Black Clover)
Makoto Nakazono mint vezető rendező (SSSS.Gridman)
Kiyotaka Oshiyama, mint az ördög tervezője (Devilman: Crybaby)
Yūsuke Takeda mint művészeti vezető (Vinland Saga)
Naomi Nakano mint színtervező (Sword Art Online: Alicization)
Youhei Miyahara mint layout designer (Scrapped Princess)
Kensuke Ushio a zeneszerző (Devilman: Crybaby)
Keisuke Seshita mint az animációs producer (Jujutsu Kaisen)


Chainsaw Man sztori
A manga első része 2018 és 2020 között jelent meg, a második részt már bejelentették. Most még nem tudjuk, hogy a Chainsaw Man első évada mennyit fog adaptálni a mangából, de elhozunk egy áttekintést a teljes cselekményről, hogy tudd, mire számíthatsz nagyjából. Ha szeretnél egy jó összehasonlítást arról, hogy mire számíthatsz, gondolj a Tokyo Ghoulra, csak borzalmasabb.

Denji egy szegénységben rekedt fiatalember, aki ördögvadászként dolgozik, hogy elhunyt apjának a jakuzák felé fennálló adósságát kifizesse, méghozzá a társa, Pochita, a Láncfűrészes Démon segítségével.

Denjit elárulja a jakuza, aki megöli őt a zombidémonnal kötött szerződésért. Pochita szerződést köt Denjivel, egyesül vele és ember-démon hibridként éleszti újjá, azzal a feltétellel, hogy Denji „normális életet” élhet.

Vélemény, hozzászólás?