You are currently viewing Masamune-kun’s Revenge 2. évada júliusra el halasztva

Masamune-kun’s Revenge 2. évada júliusra el halasztva

A korábban bejelentett Masamune-kun’s Revenge 2. évadját 2023 júliusára halasztották a COVID-19 járványnak a gyártási ütemtervre gyakorolt hatása miatt. Az anime premierjét áprilisra tervezték. A folytatást a Studio SILVER LINK animálja.
A késés bejelentése előtt a Masamune-kun’s Revenge 2. évada bemutatott egy trailert:

Az anime a Hazuki Takeoka által írt és Tiv által illusztrált mangán alapul, amely 2012 és 2018 között az Ichijinsha havi ComicREX című folyóiratban jelent meg. A SILVER LINK. által készített anime-adaptáció első évadát 2017 januárjától márciusáig sugározták, összesen 12 epizóddal. Létezik egy 2018-as OAD is. A Seven Seas Entertainment licencelte a mangát angolul; mind a 11 kötet megjelent.
A Crunchyroll streameli az animét, és a következőképpen írja le a cselekményt:

Amikor Masamune Makabe gyerek volt, egy gazdag, gyönyörű lány, Aki Adagaki elutasította, és a „Malacka” becenevet adta neki, mert túlsúlyos volt. Masamune feldúltan, nagy erőfeszítéseket tett, hogy edzeni kezdjen, hogy javítson a külsején. Masamune, a jóképű, de önimádó gimnazista elhatározta, hogy bosszút áll: el akarja érni, hogy Aki őrülten beleszeressen, és végül visszautasítsa őt, amikor legközelebb találkoznak.

Meglepetésére Masamune felfedezi, hogy átiratkozott Aki iskolájába. Tervét mozgásba hozva Masamune először is elkezd kapcsolatot kialakítani a ”Brutális Hercegnővel”, de minden igyekezete ellenére kezdeti próbálkozásai csúfos kudarcot vallanak. Megdöbbentő módon, amikor Masamune végre halad a bosszú felé, egy titokzatos levelet kap, amelyben régi becenevén szólítják meg. Hacsak Masamune nem deríti ki a feladó kilétét, terve már azelőtt kudarcba fullad, hogy egyáltalán elkezdődhetett volna!

Vélemény, hozzászólás?