You are currently viewing Level 1 Demon Lord and One Room Hero anime bemutatott egy új trailert

Level 1 Demon Lord and One Room Hero anime bemutatott egy új trailert

A toufu’s Level 1 Demon Lord and One Room Hero (LV1 Maō to One Room Yūsha) manga televíziós animéjének stábja szombaton felfedte a sorozat promóvideóját, a főcímdal előadóit, a további szereplőket és a stábot. A MADKID adja elő a műsor nyitó betétdalát, a „One Room Adventure”-t, Nenne pedig a befejező betétdalt, a „Mirai=Teleport”-ot. Yōko Hikasa csatlakozik a szereplőgárdához Zenia szerepében.
Az anime premierje idén lesz.

Anime banner

Keisuke Inoue rendezi az animét a SILVER LINK és BLADE stúdióknál. Toshiya Ono felügyeli a sorozat forgatókönyveit, Yoshihiro Watanabe pedig a karaktereket tervezi. R.O.N komponálja a zenét.
A szereplők tagjai:

  • Yūichi Nakamura mint Max
  • Naomi Ōzora mint Demon Lord
  • Yoshitsugu Matsuoka mint Fred
  • Hiro Shimono mint Leo
  • Ami Koshimizu mint Yuria

A Houbunsha 2019 márciusában kezdte el a Comic Fuz weboldalán megjelentetni a folyamatos mangát. A Seven Seas licencelte a mangát, és így írja le a történetet:

Tíz évvel ezelőtt a hős Max legyőzte a démonurat. Hogy visszanyerje erejét, a Démonúr mély álomba merült… de amikor felébred, a teste csak egy chibi változata félelmetes alakjának. A Démonúr most kíváncsi, hogy mire készül az ellensége, ezért meglátogatja Maxet, csakhogy felfedezi, hogy a hatalmas hős egy koszos, egyszobás lakásban él. A Démonúr úgy dönt, hogy beköltözik Maxhez, és segít régi ellenségének, hogy újra félelmetes ellenféllé váljon!

Vélemény, hozzászólás?