You are currently viewing Kiszivárgott az Overwatch 2 új hőse: Ismerd meg Kiriko-t

Kiszivárgott az Overwatch 2 új hőse: Ismerd meg Kiriko-t

A YouTube felhasználó Kuriboh cervantes (aki azt állítja, hogy nem áll kapcsolatban a Blizzarddal) feltöltött egy befejezetlen spanyol változatú videót, ami hitelesnek tűnik. A videó számos jelenete még nem véglegesnek tűnő hangjátékkal és hangokkal készült renderelés. A videó címe „Kiriko Overwatch 2 leaked short”, ami egybecseng a hős nevével, amit a játék Watchpoint Packjának a hét elején egy mostanra eltávolított hirdetési listáján is használtak.

A videót azóta eltávolították a youtuberól viszont jelenleg megtekinthető a Daily Motion oldalon az „overwatch” jelszóval tudjátok megtekinteni.

Ebben láthatjuk, ahogy a zöld hajú Kiriko összecsap a Hashimoto klánnal, a játék Yakuza változatával, amelyet egy tavalyi story blogbejegyzésben mutattak be.

Két késsel támad rájuk, és úgy tűnik, képes gyógyító erőket használni. Emellett úgy látszik, szabadon teleportál a térben, ami egy Moira-szerű menekülési képességre utalhat. A rövidfilm vége felé kísérteties kék torii-kapukat idéz meg, amelyek úgy tűnik, hogy megerősítik és felgyorsítják Kirikót és szövetségeseit – ez hasonlít egy ultimate képességhez hasonló erőre.

A Blizzard az Overwatch 2 megjelenési dátumáról szóló trailerének végén, a júniusi Microsoft & Bethesda bemutató során mutatott egy rókahőst. A második béta végén pedig a stúdió egy kódolt üzenetet küldött ki, ami így szólt: „what does the fox say”.

Kiriko lesz a játék 35. hőse, és ha igazak a kiszivárgások, akkor lehet, hogy egy ingyenes battle pass tier mögé zárják majd. A Blizzard tervei szerint évente három-négy új hős és pálya fog megjelenni, kilenchetes szezonokkal váltakozva.

Ne feledkezzetek el a fiókok egyesítéséről amiről itt írtunk egy cikket.

Az Overwatch 2 október 4-én fog megjelenni.

Vélemény, hozzászólás?