You are currently viewing Kínai anime sorozatok, vagyis donghuak a magyar Netflixen

Kínai anime sorozatok, vagyis donghuak a magyar Netflixen

Az utóbbi években hatalmasat fejlődtek minden szempontból a kínai animék, más néven donghua-k. Ha te is szeretnél elmerülni ebben a világban is, akkor adunk pár tippet, hogy Magyarországról mely kínai animéket tudod megnézni a Netflixen.

Heaven Official’s Blessing: A halandók világába száműzött istenség feladata, hogy démonokat és és szellemeket űzzön, miközben a mennyei istenek sötét titkai után kutat.

Scissor Seven: Egy amnéziás, ollókkal harcoló, hajvágáshoz értő, kvázi bérgyilkosbelecsöppen egy bandák közötti háborúba.

Nezha Reborn (2 órás animációs film): Míg egy átlagos futárként és motor versenyzés rajongoként él, aközben Nezha, a főszereplő, szembetalálkozik ősellenségével és felfedezi a benne rejlő különleges erőket, melyekkel meg kell védenie szeretteit.

The Guardian Brothers (1,5 órás kínai animációs film): Két érszellem a szellemek világából egy család segítségére siet ebben a minden korosztálynak ajánlott mozifilmben, amikor a kis családi vállalkozásként üzemelő levesezőt szabotázs éri.

Vélemény, hozzászólás?