You are currently viewing Ki a legerősebb Hashira a Demon Slayer-ben?

Ki a legerősebb Hashira a Demon Slayer-ben?

Koyoharu Gotouge által írt Demon Slayer manga az egyik legnépszerűbb mangasorozat a világon. A sorozat 2019-ben anime adaptációt kapott az Ufotable-től, és ezután a sorozat csak egyre népszerűbb lett, később pedig egy nagyon sikeres anime film is készült belőle. 

A rajongók imádták Tanjiro kalandos utazását társaival, Inosukéval és Zenitsuval. De a főszereplőkön kívül a nézőket leginkább a Hashirák érdekelték. 

De ki a legerősebb Hashira a kilenc Hashira közül? Ez a kérdés kíváncsiságból merül fel a Démonölő rajongókban, és ebben a cikkben megpróbáltuk megválaszolni ezt a kérdést. 

Az alábbiakban a Demon Slayer Hashirák rangsorát mutatjuk be erősségük alapján:  

#1 Gyomei Himejima 

 #2 Sanemi Shinazugawa 

Demon Slayer hasira

 #3 Obanai Iguro 

Demon Slayer hasira

 #4 Muichiro Tokito 

Demon Slayer hasira

 #5 Giyu Tomioka 

Demon Slayer hasira

 #6 Rengoku Kyojuro 

Demon Slayer hasira

 #7 Mitsuri Kanroji 

Demon Slayer hasira

 #8 Tengen Uzui 

Demon Slayer hasira

 #9 Shinobu Kocho 

A Demon Slayer Testületen belül Gyomei a legerősebb Hashirának számít. Ő az egyetlen ismert Hashira, aki nem használ Nichirin kardot, helyette inkább egy sor láncos baltát használ. Gyomei rendkívül izmos, és Genya Shinazugawa mentoraként is szolgál. 

A második helyen a „Szél Hashira” Sanemi áll, aki társai szerint a legijesztőbb Hashira, míg a harmadik helyet Obanai foglalja el. Azonban, ha eltekintünk az első két helyezettől, a többi Hashira rangsora (3-5-ig) felcserélhető, mivel mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik a maga módján. 

Muichiro a legfiatalabb Hashira, aki mindössze két hónap alatt lett Hashira, mióta a kardot birtokolja. Ezt a bravúrt eddig csak a legerősebb Hashira, Gyomei érte el. Tapasztalatlansága miatt alacsonyabb rangsorban van, mint a többiek, egyébként a lehetőségek tekintetében mindenkit felülmúl. 

Másrészt, Obanai nagyon gyenge fizikai erő tekintetében, de, egy nagyszerű kardforgató. Azért van a 3. helyen, mert az utolsó arc-ban minden más Hashirát felülmúlt. 

https://kohaku.hu/innen-folytasd-a-demon-slayer-mangat-az-anime-2-evadja-utan-magyar-link/

Vélemény, hozzászólás?