You are currently viewing Keanu Reaves képregényéből anime sorozat és film készül

Keanu Reaves képregényéből anime sorozat és film készül

Természetesen Keanu Reeves főszereplésével fog készülni és a Netflixen fog futni. A BRZRKR című képregény főszereplője egy olyan harcos, aki már 80 ezer éve küzd. A 12 részes történetet Keanu írta és Matt Kindt grafikus rajzolta.

A történet főszereplője egy B nevű félisten, aki külsőre nagyon hasonlít Keanura. Az amerikai kormány veszélyes küldetésekre küldi és cserébe információkat fednek fel előtte a saját múltjára vonatkozóan.

A filmben Keanu fogja játszani a főszereplőt, az animében pedig ő lesz a szinkronhangja. A hivatalos kedvcsináló alapján „A BRZRKR egy brutálisan erőszakos eposz egy halhatatlan harcosról, aki már 80 ezer éve küzdi át magát a különböző korokon. A B néven ismert férfi félig halandó, félig isten, akinek az erőszak a végzete, gyakran a józan ész határán túl. Régóta kóborol a világban, ám most végre felcsillan a remény, hogy megtudja, miért ilyen vérszomjas a természete, és hogyan vethetne ennek véget. Emiatt dolgozik az amerikai kormánynak, ahol őt bízzák meg a túl veszélyes és túl brutális küldetésekkel.”

Vélemény, hozzászólás?