You are currently viewing Kaguya-sama: Love is War anime trailer bemutatja a nyitó dalt és a februári amerikai bemutatót

Kaguya-sama: Love is War anime trailer bemutatja a nyitó dalt és a februári amerikai bemutatót

Masayuki Suzuki új dallal tér vissza, amelyben a Momoiro Clover Z bálványa, Reni Takagi is közreműködik. A Kaguya-sama hivatalos honlapja: Love is War anime honlapja elkezdte a Kaguya-sama wa Kokurasetai új trailerének streamelését: First Kiss wa Owaranai (Kaguya-sama: Love is War -The First Kiss That Never Ends-), a manga azonos című történetét feldolgozó anime. A trailer bemutatja a film nyitódalát, a „Love is Show”-t, amelyet Masayuki Suzuki készített Reni Takagi közreműködésével. Suzuki adta elő a franchise összes korábbi tévésorozatának nyitó főcímdalát.

Emellett az Aniplex of America vasárnap bejelentette, hogy a film 2023 februárjában kerül az egyes amerikai mozikban.

A film teaser vetítése nemrég debütált az Anime NYC-ben szombaton. A vetítésen egy „televíziós epizódnyi anyagot” mutattak be. A film december 17-én kerül bemutatásra Japánban, és a mozikban való vetítés után a japán televízióban is vetítik majd. Az arc az anime harmadik évadának vége után játszódik. A Kaguya-sama wa Kokurasetai -Ultra Romantic-, a sorozat harmadik évadának utolsó, egyórás epizódját június 24-én sugározták, és ez jelentette be először az új animét.

A sorozat harmadik évadának premierje április 9-én volt. Az Aniplex of America április 2-án a Los Angeles-i Aratani Színházban és a New York-i Japan Society-ben rendezte meg az amerikai premier előzetes vetítését.Aka Akasaka Kaguya-sama című első televíziós anime: Love is War manga 2019 januárjában mutatták be, és 12 epizódot adtak le. Az Aniplex of America a sorozatot a Hulu, a Crunchyroll és a FunimationNow csatornákon streamelte. A vállalat Blu-ray lemezen is kiadta az animét.

Vélemény, hozzászólás?