You are currently viewing Kaguya-sama: First Kiss Never Ends anime-hez kaptunk egy képet és egy trailert, amiből kiderült a megjelenés dátuma is

Kaguya-sama: First Kiss Never Ends anime-hez kaptunk egy képet és egy trailert, amiből kiderült a megjelenés dátuma is

A hamarosan megjelenő Kaguya-sama: Love is War First – Kiss Never Ends című anime a december 17-i mozibemutatóra egy fontos képet és egy trailert tett közzé. A hétvégén a sorozat kétnapos rendezvényét tartotta „TV Anime ‘Kaguya-sama wa Kokurasetai’ Hoshin-sai in AKIHABARA” címmel. Az anime korai premierje az idei Anime NYC-n megrendezésre kerül, ahol a sorozat első részét november 19-én vetítik le.

A frissen kiadott képhez egy felirat is érkezett: „Romantikus érzés egy kicsit magányos”. A karácsonyi témájú képet alább nézhetitek meg:

Kaguya-sama Love is War First Kiss Never Ends

A videó a december 17-i japán premiert jelentette be, és néhány extra-romantikus pillanatot mutat be Kaguya és Shirogane között. A sorozatot az A-1 Pictures animálja.

Kaguya-sama Love is War First Kiss Never Ends Trailer

Az A-1 Pictures animálja a Kaguya-sama Love is War című filmet, amely Aka Akasaka azonos című romantikus vígjáték-mangája alapján készül, amely jelenleg a Shueisha Weekly Young Jump magazinban jelenik meg. A tévés anime első évadát 2019 januárjától márciusáig, a második évadot 2021 áprilisától júniusáig, a harmadikat pedig 2022 áprilisától júniusáig vetítik, a manga ihlette élőszereplős filmadaptációval együtt. Egy új anime-projekt van készülőben, amely a tervek szerint moziban és tévében is bemutatásra kerül.

A Viz Media engedélyezte a manga angol nyelvű kiadását, és az 1. kötet cselekményét a következőképpen írja le:

Kaguya és Miyuki, mint tekintélyes akadémiájuk diáktanácsának vezetői, az elit elitje! De magányosak a csúcson… Szerencséjükre szerelmesek lettek! Csak egy baj van – mindkettőjükben túl nagy a büszkeség ahhoz, hogy ezt beismerjék. És így kezdődik a mindennapos ármánykodás, hogy szerelmük tárgyát rávegyék arra, hogy először ő vallja be romantikus érzéseiket…
A szerelem egy olyan háború, amit úgy nyersz meg, hogy veszítesz.

Vélemény, hozzászólás?