You are currently viewing Junji Ito Maniac anime-je is bekerült a Fortnite-ba

Junji Ito Maniac anime-je is bekerült a Fortnite-ba

A Dragon Ball Super és a My Hero Academia volt a legújabb két anime-franchise, amely a rajongók által kedvelt battle royale-játékot, a Fortnite-ot is elérte, és az események furcsa fordulataként egy újabb anime-sorozat érkezett a videojátékba, bár egy sokkal rémisztőbb, mint elődei. Junji Ito Maniac című antológia-adaptációja a horror mangaka mesterétől származik, és a nemrég megjelent sorozat több rémisztő eleme és szereplője is landolt a Fortnite egy különleges térképén.

Anime banner

Bár a fő Fortnite-játékban nem fogsz lógó lufikat vagy fej nélküli szobrokat látni, amelyek utat vájnak maguknak, a Neighbor Metaverse Studios készített egy különleges szigetet, amelyen öt testreszabott térképen a Maniac néhány legnagyobb lénye gyűlt össze. Mivel az anime antológiasorozat húsz különböző ijesztő novellának ad otthont, a pályák készítőinek minden bizonnyal több mint elég lehetőségük volt arra, hogy Junji Ito horrorját átültessék a videojátékok világába. Bár a múltban nem jelent meg hivatalos Junji Ito videojáték, a mangakának volt már néhány komoly érintkezése a játékiparral.

A Neighbor Metaverse Studios kiadott egy új trailert, amely ízelítőt ad a rémisztő crossoverről, amelynek köszönhetően a játékosok Ito leghátborzongatóbb alkotásait láthatják majd a Fortnite világában, hogy segítsen a horror mesterének legújabb, Netflixen futó anime-sorozatáról, a Maniacról szóló hírek terjesztésében.
Ha szeretnéd meglátogatni ezt a rémisztő anime kísértetházat, megteheted, ha beírod a következő térképkódot a Fortnite menüjébe:

9800-8851-4190

Míg Junji Ito Maniacja a művész legújabb alkotása, a Toonami folytatja a munkát a régóta várt Uzumaki adaptációján, Ito egyik legnépszerűbb történetén, amely egy hegyi városról szól, amely egy különleges átok alá kerül. Az Adult Swim sorozatát a múltban már késleltették, részben a koronavírus-járványnak köszönhetően, és bár nem erősítették meg, hogy 2023-ban érkezik, sok rajongó szorít, hogy a sorozat talán éppen időben érkezik a 2023-as kísérteties szezonra.

Mint korábban említettük, Ito közel járt ahhoz, hogy egy nagy cím elkészítése a videojátékok világában, mivel korábban Hideo Kojima és Guillermo Del Toro partnereként dolgozott a Silent Hills, mára már nem létező folytatáson.

Vélemény, hozzászólás?