You are currently viewing Jujutsu Kaisen 0 film megjelenési dátum, trailer, magyar feliratos link, stb.

Jujutsu Kaisen 0 film megjelenési dátum, trailer, magyar feliratos link, stb.

Anime banner
Jujutsu kaisen 0

A Jujutsu Kaisen prequel filmje hatalmas sikert aratott Japánban, és a nemzetközi rajongók már alig várják, hogy megnézhessék. Reméljük, hogy Magyarországon is megtudjuk majd nézni azért pár moziban.

Mikor kerül a Jujutsu Kaisen 0 a nemzetközi mozikba?
A Jujutsu Kaisen 0 premierje március 18-án lesz a tervek szerint. A Crunchyroll a Funimation-nel közösen fogja forgalmazni a filmet. A többi európai országban a Crunchyroll és a Wakanim lesz a forgalmazó. A múltban sok animefilmet egyszeri különlegességként kezeltek, de ez a film többszörös bemutatót kaphat.

Nemrég megjelent a második official trailer is:

A Jujutsu Kaisen eléggé sikeres volt, amikor az anime Japánon kívül is megjelent, és a Crunchyroll második legnézettebb sorozata lett 2020-ban. A Twitteren is ez volt 2021 második legtöbbet tárgyalt sorozata. Így nem meglepő, hogy a Jujutsu Kaisen 0 nyugatra való eljuttatását tervezik. Azt gondolnánk, hogy a hatalmas népszerűsége miatt minden területen egyidejűleg jelent volna meg, de a folyamatos COVID-19 járvány miatt problémák adódhattak a megjelenési tervekkel kapcsolatban. A manga is óriási sikert aratott. Ez volt a második legnépszerűbb manga sorozat 2020-ban és a legnépszerűbb 2021-ben.

Több mint valószínű, hogy végül a Crunchyrollnál kötnek ki a streaming jogok, de mivel a Sony általi felvásárlása óta bizonytalan a jövője, ez a levegőben lóg. A film streaming megjelenési dátumát egyelőre nem határozták meg, és elképzelhető, hogy a mozibemutató utánig nem is fogunk hallani róla egy jó darabig.

Ha esetleg felkeltette a figyelmedet, és még nem láttad az eredeti animét, akkor itt el is kezdheted nézni magyar felirattal az animét ezen a link-en.

Vélemény, hozzászólás?