You are currently viewing Játék ajánló: 5 fantasztikus gacha és RPG az Android felhasználóknak

Játék ajánló: 5 fantasztikus gacha és RPG az Android felhasználóknak

Genshin Impact banner

A Gacha játékok manapság meglehetősen népszerűek. A legnépszerűbbeknek több millió játékosa van és még a kisebb gachák is hűséges játékos bázissal rendelkeznek. 

Genshin Impact 

Ár: Ingyenes  

A Genshin Impact egy akció-RPG gacha elemekkel. Ez vitathatatlanul a műfaj egyik legjobbja. A játék kissé hasonlít a Zelda: Breath of the Wild-ra. Felfedezheted a táj minden részletét és még egy siklót is kapsz, ami megkönnyíti az utazást. A történet kifejezetten jó, a zene illik a játékhoz és karakterválaszték is bőséges. A gacha elemek nem hasonlítanak a többi gacha játékra. A karaktereket játékon belüli küldetésekkel találhatod meg, ahelyett, hogy random kapnád ládákból, mint a legtöbb ilyen jellegű játékban. A játék egy igazi különlegessé formálódhat, ha a fejlesztők fent tudják tartani ezt a minőséget. 

Arknights 

Ár: Ingyenes  

Az Arknights egy gacha RPG és egy stratégiai RPG hibridje. A játékban van kampány mód, különféle ideiglenes események és több száz karakter idézhető meg. Az akció azonban sokkal kevésbé hasonlít egy JRPG-re és annál inkább egy SRPG-re. Ez valamivel lassabb összességében, de egyesek kedvelik a stratégiai elemet. 

Azur Lane 

Ár: Ingyenes  

Az Azur Lane jobb, mint az átlag gacha játék, a Japánban népszerű Kantai Collection spin-offja. A játék lényegében egy side-scrolling shooter, bár a legtöbb csata az autobattle-vel fog lezajlani. A megszokotthoz híven itt is karaktereket lehet idézni, azonban minden karakter egy-egy második világháborús hajót képvisel. A játék több mint 300 karaktert tartalmaz, rengeteg tennivaló és a szokásos gacha játék elemek vannak benne. A felhasználói felület elsőre kicsit sok és az angol nyelvű fordítások egy része elég rossz, de a játék többi része szórakoztató.  

Fate/Grand order 

Ár: Ingyenes  

A Fate / Grand Order a népszerű Fate anime hatalmas világában játszódik. Így a sorozat rajongóinak ez egy hatalmas bónusz érv mellette. A játék meglepően vonzó történetet és zenét tartalmaz. Ezenkívül rengeteg karaktert kapunk megidézésre és rengeteg különleges esemény van a gyönyörű anime stílusú grafika mellett. A legnagyobb panaszunk a japán és a globális változat közötti különbség. A globális verzió egy kicsit le van maradva a japán verzióhoz képest. Mindenesetre a Fate / Grand Order egy nagyon jó gacha játék, még akkor is, ha nem nagyon ismered az anime sorozatot. 

Fire Emblem Heroes 

Ár: Ingyenes 

A Fire Emblem Heroes a Nintendo erőfeszítése a gacha játékok világában. Szerencsére a Nintendo nagyon jó munkát végzett. Ez a játék viszonylag sziklaszilárd, szórakoztató, színes grafikával és rengeteg tennivalóval. Különféle karaktereket lehet idézni a Fire Emblem  sorozatból.  a játék egy stratégiai RPG, csakúgy, mint a konzolos játék. Szeretjük a játék kisebb apróságait mint, például a Nintendo megmondja az igazán jó egységek megidézésének százalékos esélyét. A játék F2P-barát és egyszerűen egy szórakoztató játék. Kiváló története és játékmenete van, mint a játék Nintendo DS és Nintendo 3DS verziói. 

Vélemény, hozzászólás?