You are currently viewing I’m in Love with the Villainess Yuri Isekai regények anime-t kapnak 2023-ban

I’m in Love with the Villainess Yuri Isekai regények anime-t kapnak 2023-ban

Anime banner

A GL Bunko kedden jelentette be, hogy Inori I’m in Love with the Villainess (Watashi no Oshi wa Akuyaku Reijō) című light novel-sorozata televíziós anime-adaptációt fog inspirálni, amelynek premierje 2023-ban lesz. Hideaki Oba (Love of Kill) rendezi az animét a Platinum Vision-nél. Ayumu Hisao (Love of Kill, Devils’ Line) írja és felügyeli a sorozat forgatókönyvét. Youko Satou (7SEEDS, Saiyuki Reload Blast) adaptálja AONOSHIMO és Hanagata karakterterveit az animéhez. Hajime Takakuwa a hangrendező, a zenét pedig Noriyuki Asakura és Usagi to Uma komponálja.

A sorozat főszereplői Yū Serizawa lesz Rae Taylor és Karin Nanami Claire Francois. A Seven Seas Entertainment licencelte a light novellákat, és október 11-én jelentette meg az ötödik regénykötetet. A történetről a szerzőpáros így nyilatkozik:

Oohashi Rei, egy átlagos irodai alkalmazott kedvenc otome játéka, a Revolution főhősének testében ébred. Nagy örömére az első személy, aki köszönti, szintén a kedvenc karaktere, Claire Francois – a történet fő ellenfele! Rei elhatározta, hogy a játék férfi főszereplői helyett Claire-rel fog románcot kötni. De vajon hogyan reagál majd gonoszkodó szerelme erre az új udvarlásra?!

Inori 2018 januárjában indította el a sorozatot a Shōsetsuka ni Narō weboldalon. A GL Bunko az első kötettel 2019 februárjában kezdte el kiadni a történetet digitális kötetekben, az ötödik és egyben utolsó kötetet pedig 2021 augusztusában jelentette meg. Hanagata rajzolja a regények illusztrációit.

Az AONOSHIMO 2020 júniusában az Ichijinsha Comic Yuri Hime magazinban indította el a regénysorozat mangaadaptációját. Az Ichijinsha június 17-én adta ki a manga negyedik, összeállított kötetét, az ötödik kötetet pedig december 16-án fogja megjelentetni. A Seven Seas Entertainment szintén kiadja a mangát angolul, a harmadik kötetet szeptember 27-én adta ki.

Inori 2021 májusában elindított egy spinoff történetet Heimin no Kuse ni Namaikina! címmel a Shōsetsuka ni Narō-ról, és 2021 októberében befejezte azt. A GL Bunko február 28-án adta ki a történetet egy digitális regénykötetben. A Seven Seas Entertainment szintén licencelte a regény-spinoffot, és 2023 februárjában fogja kiadni I’m in Love with the Villainess Spin-Off: She’s so Cheeky for a Commoner címmel.

Vélemény, hozzászólás?