You are currently viewing Hirogaru Sky! Precure bemutató

Hirogaru Sky! Precure bemutató

A Hirogaru Sky! Precure! hivatalos honlapja (Wide Open Sky! Precure), a 20. Precure (Pretty Cure) televíziós animesorozat vasárnap frissült egy videóval, a történet bemutatásával, a főcímdal információival és az anime február 5-i premierjével.

Az új anime motívuma az „ég”, témája pedig a „hős”. A történet két helyszínen játszódik a Precure lányokkal: a Skyland nevű égi birodalomban és Sorashidóban, egy természet által körülvett városban. Egy nap Skyland fiatal El hercegnőjét elragadta az Underg Birodalom egyik szörnyetege. Sora Harewataaru, a bátor lány, aki hős akar lenni, követi a hercegnőt egy titokzatos lyukba – és egy másik világban, Sorashido városában bukkan fel. Sora találkozik egy Mashiro Nijigaoka nevű, másodéves gimnazista lánnyal, és végül Mashiro otthonában, El-nél köt ki.

Kouji Ogawa visszatér a franchise-hoz, mint az új anime sorozatigazgatója a Toei Animationnél. Ryunosuke Kingetsu felel a sorozat forgatókönyvéért, Atsushi Saitō  pedig a karaktereket tervezi. Miki Imai a művészeti tervező, Aya Kadoguchi pedig a vezető művész. Kumiko Yanagisawa a színes kulcsművész. Erika Fukasawa komponálja a zenét. Ami Ishii adja elő a nyitó főcímdalt, a Hirogaru Sky! Precure ~Hero Girls~”, Ishii és Chihaya Yoshitake pedig a „Hirogarhythm” című befejező főcímdalt adja elő.

Az anime premierje február 5-én 8:30-kor (február 4-én 18:30-kor EST) lesz az Asahi Broadcasting Corporation TV, a TV Asahi és 22 leányvállalatán. Japánban a sugárzása után egy hétig a TVer szolgáltatáson is streamelni fogják. A Delicious Party♡Precure a Precure (Pretty Cure) tévés anime-sorozat 19. és egyben aktuális sorozata, melynek premierje 2022 februárjában volt az ABC, a TV Asahi és 22 másik társult csatornán. A sorozat 13 különböző előfizetéses streaming szolgáltatáson, köztük a Netflixen, az Amazon Prime Videón és a hulun is elérhető. A Crunchyroll közvetíti a sorozatot, ahogy Japánban adásba kerül.

Az Eiga Delicious Party♡Precure Yume Miru ♡ Okosama Lunch (Delicious Party Precure The Movie: The Dreaming Child’s Lunch), a Delicious Party♡Precure animefilmje szeptember 23-án került bemutatásra.

Vélemény, hozzászólás?