You are currently viewing Henry Cavill a hírek szerint egy Warhammer 40,000 sorozat főszereplője és executive producere lesz

Henry Cavill a hírek szerint egy Warhammer 40,000 sorozat főszereplője és executive producere lesz

Úgy tűnik, hosszú hónapokon van túl Henry Cavill, aki az év elején lemondott Geralt szerepéről a The Witcher sorozatban, és épp szerdán 14-én azt is elárulta, hogy nem lesz többé Superman. A Kaer Morhen páncélt és a vörös köpenyt félretéve azonban úgy tűnik, Henry Cavill még messze nem végzett a játék és a színészet szenvedélyének ötvözésével. Először a The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Cavill jelenleg a Warhammer 40,000 sorozat adaptációjának főszereplője és executive producere lesz, az Amazon segítségével.

A népszerű sci-fi miniatűr hadijáték, amely először 1987-ben jelent meg, háborút és csatákat játszik miniatűr modellek segítségével. Az asztali játék egy háború sújtotta jövőben játszódik, ahol természetfeletti erők és idegenek tombolnak, és azóta a műfaj legnépszerűbb játékává vált. A játék során az emberi civilizáció stagnál, a háború véget nem érő, és több faj is különböző napirenddel tárgyal. Maga Henry Cavill sem idegen a franchise-tól, az Instagramon mutatta meg néhány modelljét, amelyek festésével töltötte az idejét.

Mindezek ellenére az Amazon jelenleg még a végső tárgyalásokat folytatja, hogy megszerezze a Games Workshop által gyártott játék jogait. Ez már hónapok óta tart – írja a The Hollywood Reporter -, az Amazon „elhárította a rivális cégeket, amelyek szintén a jogokra pályáznak”. Minden esély megvan tehát arra, hogy ez még mindig egy újabb halott lehetőség Henry Cavill számára, de azért szorítunk, hogy a híres kocka végre újra valami menő dolgon dolgozhasson.

Vélemény, hozzászólás?